- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.361
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
İçimde kalıp sert olacağına dışımda kalıp mert olsunİçimde tutup kanser olucağıma osururum konser olur jfjdjdj bu da son olsun
Ben olsam ben de çok üzülürdüm. Ama evlendikten sonra aylarca, belki yıllarca üzülüp sinir stres sahibi olmaktansa şimdi üzülmen çok daha iyi. Çünkü şimdi daha çabuk toparlanırsın.Çok ağırıma gitti.
Ya biz de okulca geziye gittiydik, hayran oldugum kadin öğretmenle tuvalete girdik iste biz kapida bekliyoz bu bi girdi iceri zaaarttt zuuurtttttt ya var ya butun hayranligim o an bitti halâ oyle hatirliyom kadiniOsuruk üzerine bu kadar edebiyat yapacagim aklıma gelmezdi. Bir anımı anlatmak isterimBizim bir akrabanın hanımı Almanya'da doğmuş büyümüş. Neyse işte köye geldiler. Dut yemeye gidelim dedik. Kadın da geldi. Baktım zarıl zurul bırakıyor. Daha çocuk olduğumuz için bayağı gülmüştük şok içerisinde Kadın da yine hiç o taraflı olmadı. Bırakmaya devam etti. Osuruk Almanya'da serbest demekkim mybiglove
Müstakbel eltin değildi di mi?Margırıta diyorum o benim Fahri eltim
Yoo değilMüstakbel eltin değildi di mi?
NerdeKelleler uçmuş
Bibi'nin profile bak
Hemmen yapıştır bi tane minikİyyy dihi bu tipigi yizmim kimsi itisizi bilmiyir binim gibi
Bizim finans müdürü derdi bunu, bütün müdürler göttür diye hdhdhdbOrganlar mudur secmeye karar verir birtek g.t sakin sakin bekler. Sorarlar niye telasin yok diye e ben olmaliyim ztn diyo. Guluyorlar g.tten mudur mu olur ahaha diye
1 hafta sıkıyo kendini ne osurmak ne zicma. Icerisi Allak bullak
En son diyorlar ki tamam anladik mudur sensin.o gun bugundur
Anaa ben ne okudum şimdi. Tövbeler olsun .Organlar mudur secmeye karar verir birtek g.t sakin sakin bekler. Sorarlar niye telasin yok diye e ben olmaliyim ztn diyo. Guluyorlar g.tten mudur mu olur ahaha diye
1 hafta sıkıyo kendini ne osurmak ne zicma. Icerisi Allak bullak
En son diyorlar ki tamam anladik mudur sensin.o gun bugundur
Bence nişanlı da geldiBuho bekliyorum amma otobüse bindi gitti herhalde tatile
BencedeBence nişanlı da geldi