Canı sıkılanlar buyrun sohbet edelim

Mantara karşı canım.. arkadaşımın annesi ebeydi, kız evlenmeden vurdurmus bu iğneleri.. hiç mantar kaşıntı belası cekmedim dedi..
Adıni unuttum ama..
Ben bi araştırıyim. Bağışıklık sistemi çökünce de tekrarlıyormuş bir ara vitamin de içtim yok. Belki de eşim üşütüyor. İkna etsem ikili tedavi için götürebilsem keşke :/

Ben bi araştırıyim. Bağışıklık sistemi çökünce de tekrarlıyormuş bir ara vitamin de içtim yok. Belki de eşim üşütüyor. İkna etsem ikili tedavi için götürebilsem keşke :/
aynen canım eşten de kaynaklanır kaldıki ben hijyen yönden çok titizim 6 ay içinde 2. tekrarlayışı sanki içimde ölmüş biri var çok kötü bir durum

Adını hatırlarsam özelden yazarım canım..
Şuan bile zorluyorum yok yanii. Gitti kafa

Özelden yazdım canim
Teşekkür ederim :)
Kahve yaptım gelin, Ne yapıyorsunuz gece kuşları ders çalışanlar var mı? Hava bu zaman serin olunca keyif yapmak lazım çıkın balkona
Eline sağlık :)
Hamdolsun canım sen nasılsın? Hacamatı kuyruk sokumundan mı yaptı? Hormonları etkilememesi lazım başka bişeyden etkilenmiş olmayasın? Daha önce de düzensizlik var mıydı?

Geçmiş olsun canım, kansızlık olabilir uyuma isteğinin nedeni hiç baktırdın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…