- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #9.821
Ben istemezdim...Kızlar kayinvalide niz birlikte tatile gidelim dese ne dersiniz
Gideceğimiz yere göre değişirdi. sanırım:)Kızlar kayinvalide niz birlikte tatile gidelim dese ne dersiniz
Wardı kuzum
Aynen :)Gideceğimiz yere göre değişirdi. sanırım:)
Tatilden kastının ne olduğunu bilmiyorumGideceğimiz yere göre değişirdi. sanırım:)
6000Tatilden kastının ne olduğunu bilmiyorum
Soramadım laf uzamasın diye ki
Geçen yıl otel tatili yapmıştık 1 hafta bu yıl eşim tatil matil yok demişti
6000tl ödemiştik o yüzden
İnşallah canım nasıl oldu ki o saliha anlatırmmısın @Dil-i bitabİnşallah düzenli görürsün aslıcım. @Dil-i bitab gibi çörek otu yağını dene
Adetle başlayıp yumurtlama oluncaya kadar sabah akşam 1 bardak suya 5 6 damla çörekotu yağı damlatıp içiyorsun soğuk sıkım olcakİnşallah canım nasıl oldu ki o saliha anlatırmmısın @Dil-i bitab
Oo yıldız hanım abla siz buralara uğrar mıydınız nasılsınız efenimPeçete ile kurulanma bez kullan
hosbuldum canim
Karbonatlı su duymuştum ben bir blogda okumuştum hatta bir şişeye koyup da her wc ye gittiginde en son onunla yikanmiş geçmiş. Bende de cilt mantarı var lavanta yagi sürdüm cok kısa sürede gecirdi gibi bişey cok az izler kaldi o da cok düzenli kullanamadgm için düzenli kullansam onlar da iki haftada bitecek gibiydiKaşıntım olmuyor benim akıntım oluyor. Namaz abdest o kadar zor oluyor ki çıldırıyorum artık. Bazen de koku oluyor nadiren :/
Maşallah sizlere daha iyi olacaksiniz inşallahŞükür iyiyim canım aynı devam ediyor iyiyiz şükür
Canim ne zamandır siteye girmiyorum girsem de bildirim mesaj varmı diye bakmaya giriyorum.Oo yıldız hanım abla siz buralara uğrar mıydınız nasılsınız efenimKurulanma için değil çamaşır koyuyorum
Inşallah canım allahım herkese nasip eder aminnMaşallah sizlere daha iyi olacaksiniz inşallah
Amin canım aminInşallah canım allahım herkese nasip eder aminn
Peki tamamCanim ne zamandır siteye girmiyorum girsem de bildirim mesaj varmı diye bakmaya giriyorum.
Ben de girmiyordum pek bir kaç gündür buralardayım, girdikçe uğra buralarada :))
O zaman bir süre birsey kullanma sonra da kaliteli pamuk kullan