Canı sıkılanlar buyrun sohbet edelim

Mantara karşı canım.. arkadaşımın annesi ebeydi, kız evlenmeden vurdurmus bu iğneleri.. hiç mantar kaşıntı belası cekmedim dedi..
Adıni unuttum ama..
Ben bi araştırıyim. Bağışıklık sistemi çökünce de tekrarlıyormuş bir ara vitamin de içtim yok. Belki de eşim üşütüyor. İkna etsem ikili tedavi için götürebilsem keşke :/

Ben bi araştırıyim. Bağışıklık sistemi çökünce de tekrarlıyormuş bir ara vitamin de içtim yok. Belki de eşim üşütüyor. İkna etsem ikili tedavi için götürebilsem keşke :/
aynen canım eşten de kaynaklanır kaldıki ben hijyen yönden çok titizim 6 ay içinde 2. tekrarlayışı sanki içimde ölmüş biri var çok kötü bir durum

Adını hatırlarsam özelden yazarım canım..
Şuan bile zorluyorum yok yanii. Gitti kafa

Özelden yazdım canim
Teşekkür ederim :)
Kahve yaptım gelin, Ne yapıyorsunuz gece kuşları ders çalışanlar var mı? Hava bu zaman serin olunca keyif yapmak lazım çıkın balkona :KK70:
Eline sağlık :)
Kızlaar nasılsınız Rakika Rakika hanife ben hacamattan sonra adet olamadım desem ne dersin en son 18 nisan da adet oldum hala gelen giden yok yine şişmeye başldım parmaklarım falan hafta içi dr gideceğim tekrar öyle yoruldum ki bu konudan :KK43:
Hamdolsun canım sen nasılsın? Hacamatı kuyruk sokumundan mı yaptı? Hormonları etkilememesi lazım başka bişeyden etkilenmiş olmayasın? Daha önce de düzensizlik var mıydı?

sorma canım ya aynı bende öyleyim gündüzleri kafamı yastıktan kaldıramıyorum. Bilmiyorum tiroitlerdenmi şekerdenmi anlamıyorum. Özellikle yemek yedikten sonra çok kötü oluyorum. Düzenim çok bozuldu adette olmadım haziran ayında bu ayda çok fazla kasık ağrım ve şiddetli akıntım var çok rahatsız etti beni çok fazla sıcak basıyor ve terliyorum pzt günü gidip görüneceğim kendimi iyi hissetmiyorum
Geçmiş olsun canım, kansızlık olabilir uyuma isteğinin nedeni hiç baktırdın mı?

X