- 4 Kasım 2010
- 1.929
- 2.035
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #9.781
ne oldu bacımBende gittim saçma sapan bir konuya bulaştım. Sinirlerimi ziplattim..
Ne kadar kendini bilmez insan var burda
Geçmiş olsun canım ya benim de mantar hep tekrarlıyor :/yok canım yapmadım. Pzt günü belli olur muhtemelen yine iltihabım tekrarladı.
Saçma sapan bir konu işte.. ispat cabasi . Ben yapmadım etmedimler bilmiodumlar. Çanak tutanlar. .ne oldu bacım
hep biz çekiyoruz erkeklere bişey olmuyor malesefGeçmiş olsun canım ya benim de mantar hep tekrarlıyor :/
Ne çektim o mantardan gitmmedigim Dr kalmamıştı.Geçmiş olsun canım ya benim de mantar hep tekrarlıyor :/
Kendini yanlış ifade etmişsin ne yazık ki olaya tarafsız bakınca gerçekten senin hayatını karartan insanın hırsını konu sahibinden çıkartmış gibi gözüküyorsunBende gittim saçma sapan bir konuya bulaştım. Sinirlerimi ziplattim..
Ne kadar kendini bilmez insan var burda
Saçma sapan bir konu işte.. ispat cabasi . Ben yapmadım etmedimler bilmiodumlar. Çanak tutanlar. .
Ayakta alkislamayi unutmusum topa tuttular
Millet atakta bekliyor biri birşey söylese de atlasak diye..Kendini yanlış ifade etmişsin ne yazık ki olaya tarafsız bakınca gerçekten senin hayatını karartan insanın hırsını konu sahibinden çıkartmış gibi gözüküyorsun
Boşver hiç okuma böyle konuları
Allah korumuş o kızı da konu çok sinir bozucu. Erkeklerden nefret ettim
hep biz çekiyoruz erkeklere bişey olmuyor malesef
Ne çektim o mantardan gitmmedigim Dr kalmamıştı.
Doğuma girerken bile fena haldeydim..
Burası böyle bacım..Millet atakta bekliyor biri birşey söylese de atlasak diye..
Geçici bir çözüm söyleyebilirim canlar.
Kaşıntım olmuyor benim akıntım oluyor. Namaz abdest o kadar zor oluyor ki çıldırıyorum artık. Bazen de koku oluyor nadiren :/Geçici bir çözüm söyleyebilirim canlar.
Belki denemissinizdir..
Sirkeli su mantar kasintisina birebir
yine canımızı yakan malesef hemcinsimiz oluyor bazen çok acımasız eleştireler oluyor, evet bazı konular ciddi anlamda can sıkıcı oluyor onunda çözümünüde zaten site yöneticileri yapıyor ama insanlar klavye başında klavye delikanlılığı yapıyor ahkam kesiyorlar o yüzden uzak durmak en iyisiBurası böyle bacım..
En zoru zaten..Kaşıntım olmuyor benim akıntım oluyor. Namaz abdest o kadar zor oluyor ki çıldırıyorum artık. Bazen de koku oluyor nadiren :/
benimde koku var malesef ayıptır söylemesi eşime yaklaşmak istemiyorum çok can sıkıcı bir durum sirkeli suyla yıkadım birkaç kere rahatladım ama yinede bir kontrolden geçmekte fayda varKaşıntım olmuyor benim akıntım oluyor. Namaz abdest o kadar zor oluyor ki çıldırıyorum artık. Bazen de koku oluyor nadiren :/
Zaten kadının kadına ettiğini kimse etmiyor canım..yine canımızı yakan malesef hemcinsimiz oluyor bazen çok acımasız eleştireler oluyor, evet bazı konular ciddi anlamda can sıkıcı oluyor onunda çözümünüde zaten site yöneticileri yapıyor ama insanlar klavye başında klavye delikanlılığı yapıyor ahkam kesiyorlar o yüzden uzak durmak en iyisiPsikolojik Deliii sende boşver canım
aynen canımZaten kadının kadına ettiğini kimse etmiyor canım..
Nasıl bir iğne? Endikasyonu ne?En zoru zaten..
Aslında onun için bir iğne varmış . Bir arkadaşımdan duymuştum..
Ama drlar vermiyor. Yalvarmistim yine de bana mısın dememislerdi..
Aksatma canım..benimde koku var malesef ayıptır söylemesi eşime yaklaşmak istemiyorum çok can sıkıcı bir durum sirkeli suyla yıkadım birkaç kere rahatladım ama yinede bir kontrolden geçmekte fayda var
Ah gülüm ya. Çok utanç verici oluyor :/benimde koku var malesef ayıptır söylemesi eşime yaklaşmak istemiyorum çok can sıkıcı bir durum sirkeli suyla yıkadım birkaç kere rahatladım ama yinede bir kontrolden geçmekte fayda var