- 21 Nisan 2017
- 1.461
- 2.203
- 30
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #9.741
Yeni uyuycam kuzu bugnde yoğun geçtiKız yat uyu o zaman işin mi var sora yaparsın varsa dauyuyuncakendine gelirsin
Dön dön ayrılmayın buralardanBirazcık öyle olduben de yavaş yavaş dönüyorum kk'ya :))
Sağol canım benim serinledim ellerin dert görmesin♥İstanbul kavruluyo anlaşılan sana limonata verem o zaman
Yok gülüm o olaydan sonra daha mesaj atmadımDön dön ayrılmayın buralardanbu arada Tülay dan haber varmı canım
Çalışıyor musun canım sen?Yeni uyuycam kuzu bugnde yoğun geçti
Afiyet olsun canım :))Sağol canım benim serinledim ellerin dert görmesin♥
Yok kuzu bebek düşündüğümüz için ayrıldım olur dedim ama olmadı işede girmedim başka bi yereÇalışıyor musun canım sen?
Evde kalmak en iyisi canım boşver çalışma zatenYok kuzu bebek düşündüğümüz için ayrıldım olur dedim ama olmadı işede girmedim başka bi yere
Selam, iyiyim şükür sen nasılsın tatlı annişSelam bacilar nasılsınız
Nasıl oluym şükür diyim yemekleri yaptım uzandim bizimkij bekliyom.Selam, iyiyim şükür sen nasılsın tatlı anniş
Oo afiyet olsun canımNasıl oluym şükür diyim yemekleri yaptım uzandim bizimkij bekliyom.
Nergismor bcrete gelmiyorlar artık heralde nurmawisimOo afiyet olsun canım
Sağol canım sen neler yaptın bakalım bigünOo afiyet olsun canım
Ne sorusuYa neden benim soruma cevap vermiyorsunuz
Konu mu açmak istiyosun..anlamadı bennnBende bu konuya yeni konu açtım profildeki en son soru burda 976 cevap yaziyo bnde tık yok neden soruma bakabilir MİSİN