Canı sıkılanlar buyrun sohbet edelim

aynen canım benim geceleri uykular haram oluyor ramazan çıktığından bu yana düzen oturtamadım sıcaklarda olunca cingöz recai gibi fıldır fıldır gözlerim. Eşim horul horul uyuyor ben evin içinde tavaf ediyorum:rolleyes::rolleyes:
Ben bugün gündüz uyudum bir de :olamaz: uyku kalır mı daha hiç :p

Ben bugün gündüz uyudum bir de :olamaz: uyku kalır mı daha hiç :p
sorma canım ya aynı bende öyleyim gündüzleri kafamı yastıktan kaldıramıyorum. Bilmiyorum tiroitlerdenmi şekerdenmi anlamıyorum. Özellikle yemek yedikten sonra çok kötü oluyorum. Düzenim çok bozuldu adette olmadım haziran ayında bu ayda çok fazla kasık ağrım ve şiddetli akıntım var çok rahatsız etti beni çok fazla sıcak basıyor ve terliyorum pzt günü gidip görüneceğim kendimi iyi hissetmiyorum

sorma canım ya aynı bende öyleyim gündüzleri kafamı yastıktan kaldıramıyorum. Bilmiyorum tiroitlerdenmi şekerdenmi anlamıyorum. Özellikle yemek yedikten sonra çok kötü oluyorum. Düzenim çok bozuldu adette olmadım haziran ayında bu ayda çok fazla kasık ağrım ve şiddetli akıntım var çok rahatsız etti beni çok fazla sıcak basıyor ve terliyorum pzt günü gidip görüneceğim kendimi iyi hissetmiyorum
Allah şifa versin tuğbam, dikkat et. Bu arada test yaptın mı?? Akıntı filan da var diyorsun belki güzel haberdir :)))

X