- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #9.761
Canım benim benim koluma ilgili bir konu açıp soru açmıştım onu cevaplar mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdilik öyle bir durum yok canım yaNergismor bcrete gelmiyorlar artık heralde nurmawisim
Tembel tembel takıldım vallaSağol canım sen neler yaptın bakalım bigün
Buralar çok güzel serinAllahım ne kadar sıcak
Kavruluyoruz..Buralar çok güzel serin
Sıcakta ütü oyy çok fenaKavruluyoruz..
Şimdi ütü yapicam bakalım ne kadar ter gidecek
Yaptım bitti çok şükürSıcakta ütü oyy çok fena
Geçmiş olsun :))Yaptım bitti çok şükür
İyi akşamlar, İyilik cnım sen nasılsın hoşgeldin :) ❤Iyi akşamlar kızlar nasilsiniz
Hatunlar gelin iki çift laf edelimm çaylar benden Rakika @Tatlianne20 @Misss_laviniaaa @Sifayildizi @sivastrabzon @ha_mim @ftmclk @Shokella icroc @Umutvar123 @EyyYar @annesinineseri @darrbee @hayalalemiveben @zeynoc17 @S_I nurseven
canım nasılsın , bebişin son durumu nedir.Bana soğuk bişiler ver bacimnm
Hoşgeldin canım sıcaktan uyunmuyor da :)))merhabalar ben geç kalmışım muhabbete sıcaklardan sürünüyoruz bir ara iyi yağmur yağdı ama şimdi kavruluyoruz nemde var haliyle
aynen canım benim geceleri uykular haram oluyor ramazan çıktığından bu yana düzen oturtamadım sıcaklarda olunca cingöz recai gibi fıldır fıldır gözlerim. Eşim horul horul uyuyor ben evin içinde tavaf ediyorumHoşgeldin canım sıcaktan uyunmuyor da :)))
Ben bugün gündüz uyudum bir de uyku kalır mı daha hiçaynen canım benim geceleri uykular haram oluyor ramazan çıktığından bu yana düzen oturtamadım sıcaklarda olunca cingöz recai gibi fıldır fıldır gözlerim. Eşim horul horul uyuyor ben evin içinde tavaf ediyorum
sorma canım ya aynı bende öyleyim gündüzleri kafamı yastıktan kaldıramıyorum. Bilmiyorum tiroitlerdenmi şekerdenmi anlamıyorum. Özellikle yemek yedikten sonra çok kötü oluyorum. Düzenim çok bozuldu adette olmadım haziran ayında bu ayda çok fazla kasık ağrım ve şiddetli akıntım var çok rahatsız etti beni çok fazla sıcak basıyor ve terliyorum pzt günü gidip görüneceğim kendimi iyi hissetmiyorumBen bugün gündüz uyudum bir de uyku kalır mı daha hiç
Allah şifa versin tuğbam, dikkat et. Bu arada test yaptın mı?? Akıntı filan da var diyorsun belki güzel haberdir :)))sorma canım ya aynı bende öyleyim gündüzleri kafamı yastıktan kaldıramıyorum. Bilmiyorum tiroitlerdenmi şekerdenmi anlamıyorum. Özellikle yemek yedikten sonra çok kötü oluyorum. Düzenim çok bozuldu adette olmadım haziran ayında bu ayda çok fazla kasık ağrım ve şiddetli akıntım var çok rahatsız etti beni çok fazla sıcak basıyor ve terliyorum pzt günü gidip görüneceğim kendimi iyi hissetmiyorum
yok canım yapmadım. Pzt günü belli olur muhtemelen yine iltihabım tekrarladı.Allah şifa versin tuğbam, dikkat et. Bu arada test yaptın mı?? Akıntı filan da var diyorsun belki güzel haberdir :)))