- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #9.241
Bilmem ki bu kadar uzun sure bos komazdi o hayırlısıGuliden ses yok napti acaba gelismeler mi var yoksa
Ha bire yesillikler kokulu biseyler geliyo diyodurNeler diyordur neler yetti gari beee diyodur
Yada gec gelirBilmem ki bu kadar uzun sure bos komazdi o hayırlısı
Yoookkk leeee ne gelen var ne sorannnnnGuliden ses yok napti acaba gelismeler mi var yoksa
Giremiyommmm napammm kızzz keyiiff sürüyoommBilmem ki bu kadar uzun sure bos komazdi o hayırlısı
Geldimmm ama kimsecikler galmamışşşş getmişlerrrrYada gec gelir
Laa sen nerden konuşuyonnn bakem cevap ta verminnn gelerem düverem seniii heeeeeBercesteninde selami var kuzum selamini ilettim
Yakaladım sinem mi senin adınnn bak bakkkkkGeçen altaki komşum hem ev sahibim konusuoz anlatmam ama anlamas oğlu 15 yaşında o bile demiş ki anne benim ismini sinem koyalim anne sinem ablaya yazik rahat etmek ister demiş küçük oglan bile düşünmüş
Sinem değil kız örnek verdim diyelim ki sinem olsun dedim adım: )))))Yakaladım sinem mi senin adınnn bak bakkkkk
Aboo kiz bunlar senin gitmeni ni bkliyolardiYoookkk leeee ne gelen var ne sorannnnn
Diyelimki sinemcim napiyosunSinem değil kız örnek verdim diyelim ki sinem olsun dedim adım: )))))
Ne bilim kızzz hayrısız çıktılarrrrrrAboo kiz bunlar senin gitmeni ni bkliyolardi
HeheheeeeeeSinem değil kız örnek verdim diyelim ki sinem olsun dedim adım: )))))
Yada biraz kafa dinlemenimi istiyolar acabaNe bilim kızzz hayrısız çıktılarrrrrr
Sen hamile birisin okadarda olur fazla yorma kendine edersin olduğu kadarKızlar kaynanam düğün için istanbula gidicek.
Görümce ve kayimbiraderim eşinin bana dediğine göre bizde kaldanmış.
Daha doğrusu ben sordum
Koskoca kız oğlan
Evde de kalabilirler aslında
Ama böylesini uygun gördü eşim
Şimdi her yeri tertemiz yapmam lazım
Ama halimde yok.
Herşeye kusur buluyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?