- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #9.221
Kiz senin cocuk vardi demi.kac tane. Kac yas.. daha tam cozemedim burdaki kizlarin colugunu cocugunuya zaten bisey yok bide cocuk baktirmiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz senin cocuk vardi demi.kac tane. Kac yas.. daha tam cozemedim burdaki kizlarin colugunu cocugunuya zaten bisey yok bide cocuk baktirmiyo
Bnim bi kizim var 3 yasindaKiz senin cocuk vardi demi.kac tane. Kac yas.. daha tam cozemedim burdaki kizlarin colugunu cocugunu
Allh bagislasin canim. Nergismor un var mi pekiBnim bi kizim var 3 yasinda
Fala inanma falsiz kalma derler bizdekızlar aranızda hisleri kuvvetli fal bakan varmı cok ihtiyacım var
Fala inanma falsiz kalma derler bizde
Yok bee. Hem anlamam hemde hic ilgilenmem.bende öyleyim zaten bakabilirmisin ki canım
hm umarım bakan olur anladım cnmYok bee. Hem anlamam hemde hic ilgilenmem.
Bercesteninde selami var kuzum selamini ilettimYok bee. Hem anlamam hemde hic ilgilenmem.
Yok nergisin de yok bercesteninde tatli annenide bnimde tedaviyle oldu zaten canimAllh bagislasin canim. Nergismor un var mi peki
Bende mi baslasam tadindan emin olamiyorum kotu mu?Yaaa bnde aglicamoptu seni berceste .Berceste lahana suyu icmeye basladi canim bnde baslicam
Yok canim sogandan sonra baya iyi sifa niyetine bisey olmaz nergisim canim bnimBende mi baslasam tadindan emin olamiyorum kotu mu?
Yok canim sogandan sonra baya iyi sifa niyetine bisey olmaz nergisim canim bnim
Sogana bnde iyice alistim hic garip glmiyo artik .Yakinda icimiz yosun tutcak kurlerdenSogana alistim ben iyi kotu iciyom, denicm yarin
iyySogana bnde iyice alistim hic garip glmiyo artik .Yakinda icimiz yosun tutcak kurlerden
Iiy demi icimizde oyle diyodur
Neler diyordur neler yetti gari beee diyodurIiy demi icimizde oyle diyod ur