- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #9.201
He dogru deme deme sen bna bkma bnim kafa bi milyonYok aman kiyamet kopar
Zamani gelince dicem merak etme zaten bi evlensinler darbeyi ilk onlar vurcakHe dogru deme deme sen bna bkma bnim kafa bi milyon
Deme bosver diyince duzeliyomu nasilsa gelmis bosuna tatsizlik cikmasinZamani gelince dicem merak etme zaten bi evlensinler darbeyi ilk onlar vurcak
Aynen ben uslubulubumu bozmayın doğru yoldan sasmayim ne edyim kapim acikDeme bosver diyince duzeliyomu nasilsa gelmis bosuna tatsizlik cikmasin
Evet tatlicim bncede bosver yalan dunya bugun variz yarin yokuzAynen ben uslubulubumu bozmayın doğru yoldan sasmayim ne edyim kapim acik
Benim diyet bi raydan cikti oturamadi yerken nasi.vicdanim sizliyo amaCanimmmmmberceste gibi diyim karagozlum misafirler le ne yiyip ne iciyon kacirmiyon demi
Yaaa canım benim dikat et kuzmBenim diyet bi raydan cikti oturamadi yerken nasi.vicdanim sizliyo amakiz duygulandim bak bercestem ya
T Tatlianne20 kiz vallaha guzeldi bu program. Cok eglenceliydide rtuk uygunsuz bulmus. Ama simdi inst.dan baktim persembe gununun tanitimini girmisler. Demekki kisa sureli bi ceza..BI ara gezinirken gormustum kalktimi program tutmadi demekki muge anli gibi yapti olmadi eglence yapti olmadi getti mi seda
Anladim kuzm:) hadi hayırlısı komedilerT Tatlianne20 kiz vallaha guzeldi bu program. Cok eglenceliydide rtuk uygunsuz bulmus. Ama simdi inst.dan baktim persembe gununun tanitimini girmisler. Demekki kisa sureli bi ceza..
Oyhhh bu kayip programlaei omrumuyedi bee. Evlilik programlarinda guluoduk bari bunda o da yok. Her kanalda kafa sisio. Cok skiliorum tv de hic bisi yokEsra yurutuyo isi seda yapamadi kayip bulma programini
Yaaa bnde aglicamBenim diyet bi raydan cikti oturamadi yerken nasi.vicdanim sizliyo amakiz duygulandim bak bercestem ya
Bn bakmiyorum tvye hep cizgi film acikOyhhh bu kayip programlaei omrumuyedi bee. Evlilik programlarinda guluoduk bari bunda o da yok. Her kanalda kafa sisio. Cok skiliorum tv de hic bisi yok
Bndende selm sole bercesteye mavisimYaaa bnde aglicamoptu seni berceste .Berceste lahana suyu icmeye basladi canim bnde baslicam
Niye ki kizzBn bakmiyorum tvye hep cizgi film acik
Aleykumselam sirinemBndende selm sole bercesteye mavisim
ya zaten bisey yok bide cocuk baktirmiyoNiye ki kizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?