- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #9.261
Günaydın canimGünaydın kızlar hayırlı sabahlar :)
Tatlis ne yemek yapcan bugunGünaydın canim
Sen hamile birisin okadarda olur fazla yorma kendine edersin olduğu kadar
Patates vardi kusbasili pilav yapcam corba sen canimTatlis ne yemek yapcan bugun
Ortalığı topla duzenle yavas yavas yaparsin şimdi basla ilk her yeri topla dagitma sonrs sıra bura derken yapÖyleyim canımda anlamazlar yani
Dün zaten çok yordum kendimi gardrobu ve çekmeceleri düzenledim 3 çekmece bosalttm bugün ona devam edicektm ama yorgunum diye yapmicam dedim sabab kendime.
Ama şimdi bu iş cıktı başıma
Süpürge toz
Yerleri silsemm mi bilmiyorum.
Koltuklarda ve halıda bazı lekleeri silmem lazım.
Balkonu yıkamam lazım.
Çamaşır da yıkamam lazım.
Şimdi geleceklerse battaniye yastık çıkarmam lazım
Ama onu eşim gelince yapayım...
Ay ay.
Yazarken yoruldum.
Bende bi corba yapayim diyorum bide firinda patates tavuk mu yapsam diye dusunuyorum dahaPatates vardi kusbasili pilav yapcam corba sen canim
Olur tavuk tüm mu butlumuBende bi corba yapayim diyorum bide firinda patates tavuk mu yapsam diye dusunuyorum daha
Baget tatlisOlur tavuk tüm mu butlumu
Ortalığı topla duzenle yavas yavas yaparsin şimdi basla ilk her yeri topla dagitma sonrs sıra bura derken yap
Guzel patatesli yap ozaman güzel harcli biber domates falanBaget tatlis
Vallaha bende öyleyim nediyim ama rahat olmak gerekYatak odasını süpürge tutup sildim.
Salonu sildim süpürge tutup
Koridoru süpürge tutum
Yoruldum
Biraz dinlenip mutfağı toplayım sonra süpürge toz sonrada oturma odasını süpürge toz..
2 odam kaldı yani
Birde leke silcem
Sende mi temizlik yapıyorsun canımVallaha bende öyleyim nediyim ama rahat olmak gerek
Patates sogan havuc baharatli filan nn kisin domates biber filan almiyorum tatlisGuzel patatesli yap ozaman güzel harcli biber domates falan
Yazsan domatesin varsa güzel olur canımPatates sogan havuc baharatli filan nn kisin domates biber filan almiyorum tatlis
Anladim güzel olur afiyet olsun immmmPatates sogan havuc baharatli filan nn kisin domates biber filan almiyorum tatlis
Ben de hemen biri gelsin erken kalkiyom eşimi gönderince mutfağı topluom bulaşıklari yikiyom sonra yatak falan cirpip havalandiriyom ortalığı topluyom örtüleri yıkayıp ortalik toplayip koltuk hali uslerini silip supurup sonra seriyom koltuk yerleri odayi duzeltiom camlar açık sonra tuvalet lavabo yikiyom en son her yeri kapatip duzeltip goze carpan yerler yapiyom işim bitiyor en son yemekleri hazırlayıp durmuyorm islerim devam ediyor duzenlemeler:))Sende mi temizlik yapıyorsun canım
Var mı temizlik onerilerin
Masallah sana canmBen de hemen biri gelsin erken kalkiyom eşimi gönderince mutfağı topluom bulaşıklari yikiyom sonra yatak falan cirpip havalandiriyom ortalığı topluyom örtüleri yıkayıp ortalik toplayip koltuk hali uslerini silip supurup sonra seriyom koltuk yerleri odayi duzeltiom camlar açık sonra tuvalet lavabo yikiyom en son her yeri kapatip duzeltip goze carpan yerler yapiyom işim bitiyor en son yemekleri hazırlayıp durmuyorm islerim devam ediyor duzenlemeler:))
Sende ole maşallah ama dikkat et kuzmM
Masallah sana canm
Sende ole maşallah ama dikkat et kuzm
Canim benim strese sokuyorlar bunlar biziDikkat ediyorumda yinede çok yoruluyorum
Balkonu yıkadım çöp kutusunu yıkadım
Mutfağa süpürge toz yaptım
Salona yeni geçtim.
Ama basim ağrımaya halsizlrsmeye başladım cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?