• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen hamile birisin okadarda olur fazla yorma kendine edersin olduğu kadar

Öyleyim canımda anlamazlar yani

Dün zaten çok yordum kendimi gardrobu ve çekmeceleri düzenledim 3 çekmece bosalttm bugün ona devam edicektm ama yorgunum diye yapmicam dedim sabab kendime.

Ama şimdi bu iş cıktı başıma
Süpürge toz
Yerleri silsemm mi bilmiyorum.
Koltuklarda ve halıda bazı lekleeri silmem lazım.
Balkonu yıkamam lazım.
Çamaşır da yıkamam lazım.

Şimdi geleceklerse battaniye yastık çıkarmam lazım
Ama onu eşim gelince yapayım...
Ay ay.
Yazarken yoruldum.

Öyleyim canımda anlamazlar yani

Dün zaten çok yordum kendimi gardrobu ve çekmeceleri düzenledim 3 çekmece bosalttm bugün ona devam edicektm ama yorgunum diye yapmicam dedim sabab kendime.

Ama şimdi bu iş cıktı başıma
Süpürge toz
Yerleri silsemm mi bilmiyorum.
Koltuklarda ve halıda bazı lekleeri silmem lazım.
Balkonu yıkamam lazım.
Çamaşır da yıkamam lazım.

Şimdi geleceklerse battaniye yastık çıkarmam lazım
Ama onu eşim gelince yapayım...
Ay ay.
Yazarken yoruldum.
Ortalığı topla duzenle yavas yavas yaparsin şimdi basla ilk her yeri topla dagitma sonrs sıra bura derken yap

Ortalığı topla duzenle yavas yavas yaparsin şimdi basla ilk her yeri topla dagitma sonrs sıra bura derken yap

Yatak odasını süpürge tutup sildim.
Salonu sildim süpürge tutup
Koridoru süpürge tutum
Yoruldum
Biraz dinlenip mutfağı toplayım sonra süpürge toz sonrada oturma odasını süpürge toz..

2 odam kaldı yani
Birde leke silcem

Yatak odasını süpürge tutup sildim.
Salonu sildim süpürge tutup
Koridoru süpürge tutum
Yoruldum
Biraz dinlenip mutfağı toplayım sonra süpürge toz sonrada oturma odasını süpürge toz..

2 odam kaldı yani
Birde leke silcem
Vallaha bende öyleyim nediyim ama rahat olmak gerek

Sende mi temizlik yapıyorsun canım
Var mı temizlik onerilerin
Ben de hemen biri gelsin erken kalkiyom eşimi gönderince mutfağı topluom bulaşıklari yikiyom sonra yatak falan cirpip havalandiriyom ortalığı topluyom örtüleri yıkayıp ortalik toplayip koltuk hali uslerini silip supurup sonra seriyom koltuk yerleri odayi duzeltiom camlar açık sonra tuvalet lavabo yikiyom en son her yeri kapatip duzeltip goze carpan yerler yapiyom işim bitiyor en son yemekleri hazırlayıp durmuyorm islerim devam ediyor duzenlemeler:))

M
Ben de hemen biri gelsin erken kalkiyom eşimi gönderince mutfağı topluom bulaşıklari yikiyom sonra yatak falan cirpip havalandiriyom ortalığı topluyom örtüleri yıkayıp ortalik toplayip koltuk hali uslerini silip supurup sonra seriyom koltuk yerleri odayi duzeltiom camlar açık sonra tuvalet lavabo yikiyom en son her yeri kapatip duzeltip goze carpan yerler yapiyom işim bitiyor en son yemekleri hazırlayıp durmuyorm islerim devam ediyor duzenlemeler:))
Masallah sana canm

Back