- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #7.781
Gec onu canim bi gec ne organigi yazin bile hormonlu herseyAliyom kız yerim beneene burda köy hep organik;:))
Nergiscim bisry yapma evdekiler yeter bnce zaten diyeti bozdun yeter okadar yiyin gitsinaa o var bak doldurayım :)
Mee mee :)Kuzular rrrr
MöoööMee mee :)
Ben dünden patlican vardı yanına kesme makarna çorba birazdan kalkarım hemen olurYemegi yaptik yedik elhamdulillah. Siz nabiyorsunuz
Yemegi yaptik yedik elhamdulillah. Siz nabiyorsunuz
Canim hamileyken yorma kendini bende ilk aylarda çağırdım mecbur değilsin sebebin var ama biara sakin kafaylan sen bilin heyecan yapmaKizlar yarin esimin arkadasi yemeğe cagirdi
Bundan birkac ay oncede csgirmisti.
Sira bizdeydi hatta esime de demis aslinda sizin cgirmaniz gerekiyodu ama biz cagiralim demis
Benim hanim hamile kendine bile yemek yapmiyor demis iste
Mahcup oldum biraz
Oysa ilk biz onlari cagirmistik
Siraya sokmak nedir ya?hadi siraya girdiniz da adama ne boyle birsey soyluyor cok garibceKizlar yarin esimin arkadasi yemeğe cagirdi
Bundan birkac ay oncede csgirmisti.
Sira bizdeydi hatta esime de demis aslinda sizin cgirmaniz gerekiyodu ama biz cagiralim demis
Benim hanim hamile kendine bile yemek yapmiyor demis iste
Mahcup oldum biraz
Oysa ilk biz onlari cagirmistik
Siraya sokmak nedir ya?hadi siraya girdiniz da adama ne boyle birsey soyluyor cok garibce
Mahcupluk ilk seferlerde olabilir ama surekli mecburi hissetmek tuhaf. Sen keyif aliyormusun bundan peki
Nezaketen gerekli hissetmek ayri erkegin gidip sira sizdeydi demesi farkli.Yok canim nezaket gerrgi sira bizdeydi
Uok canim mecbur degildr nezaket geregi dogru yaniCanim hamileyken yorma kendini bende ilk aylarda çağırdım mecbur değilsin sebebin var ama biara sakin kafaylan sen bilin heyecan yapma
Aynen sakalasmislarNezaketen gerekli hissetmek ayri erkegin gidip sira sizdeydi demesi farkli.
Oyle olsun bakalim.Sen de yemege degil çaya al..Aynen sakalasmislar
Oyle olsun bakalim.Sen de yemege degil çaya al..
Hem yemek hem çay daha skntili..Cayda hazirlik grrektiriyor digerleride canim
Tatlisi tuzlusu onusu bunusu iyice duzgun kolay bana uygun bir menu olusturup halledeym su isi
Bende arkadaşlarla ve esim disinds insanlarla vakit gecirmek istiyorum evime misafir gelsin
Bende misafir gideyim
Ama cok sik degil tabi ki
Hem yemek hem çay daha skntili..
Servis olarak bi salata türü hamur isleri biber dolmasi vs tatli derkene daha pratik bence :)
Kirmizi biberlerden buyuk yapabilirsin kabak dolmasi da biber de.Salata olarak ta patates salatasi kuskus salatasi. Kozlenmis patlican salatasi tavuklu şhriye salatasi.. ya da patatesi borcama bastirip uzerine yagla yogurtla soslayip kesme yapabilirsin. Yanina da pogaca tatli derken yeter bileBiber dolmasi ve salata cesidi hic dusunmemistim canim iyi ki söyledin
Mantikli olur bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?