- 28 Ocak 2009
- 33.813
- 55.314
- 1.123
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #7.801
İlla yemeğe alacaksın diye birşey yok,çayda olur,kısır,bir çeşit börek,yaprak sarması,tatlı olarak yaş pasta alırsın,yeter.Biber dolmasi ve salata cesidi hic dusunmemistim canim iyi ki söyledin
Mantikli olur bence de
@nergismor etlerini ısircam kollarindan H M senin gözlerin den ahahahah N nur mawish senin ağzından ahahahah Gul-i zar senin kulagindan ahhaha @Pembegomlek sana dokunmuyorum
banane yaaaaaaKurbanlarimsinizsana sormadimki yiycem
Ohhhhh yiycemmmmbanane yaaaaaanabersin
Ari sütü yumurta cogaltici degil okadar etkili bi besin degil sadece yumurta gelisiminde katki saglar oda kesin degil..İlgili konulara yazdım cvp alamadım.Belki sizlerden birinin fikri vardır diye buraya yazıyorum kusura bakmayın.Bende polikistik varmış yeni öğrendim. Arı sütü bal polen karışımı polikistikte yumurtaların gelişmesine yardımcımı olur yoksa yumurtaları çoğaltıp polikistiği tetiklermi acaba? bilgisi olan varmı? Yada deneyip hamile kalan?
Bide gozlerimdsn@nergismor etlerini ısircam kollarindan H M senin gözlerin den ahahahah N nur mawish senin ağzından ahahahah Gul-i zar senin kulagindan ahhaha @Pembegomlek sana dokunmuyorum
Hepsi anlamli dikkat etBide gozlerimdsn
Ne tür canimbende geldim ... onerebileceginiz film var mi ?
Hadi yat canimErken uyudum ve suan hala kendime gelemiyorumm
Uyandim canim sen nabiyorsunnHadi yat canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?