- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #7.821
Iyi isde napiyim kizi uyuttumda bnde yatsammi acep diyodum kimsecikler yokmus dediydimUyandim canim sen nabiyorsunn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi isde napiyim kizi uyuttumda bnde yatsammi acep diyodum kimsecikler yokmus dediydimUyandim canim sen nabiyorsunn
Yat istersen kuzum uykusuzsan..Iyi isde napiyim kizi uyuttumda bnde yatsammi acep diyodum kimsecikler yokmus dediydim
Sende uyku yok mendilleri salladigiba gore )Hayırlı geceler kızlar
Yokki uyuyamadim dedim bunlar ortalığı kopuruyordur halen bıraktığım gibi nerde bu milletSende uyku yok mendilleri salladigiba gore )
Malesef yok canımİlgili konulara yazdım cvp alamadım.Belki sizlerden birinin fikri vardır diye buraya yazıyorum kusura bakmayın.Bende polikistik varmış yeni öğrendim. Arı sütü bal polen karışımı polikistikte yumurtaların gelişmesine yardımcımı olur yoksa yumurtaları çoğaltıp polikistiği tetiklermi acaba? bilgisi olan varmı? Yada deneyip hamile kalan?
Hee köpüm köpüm köpüruyozYokki uyuyamadim dedim bunlar ortalığı kopuruyordur halen bıraktığım gibi nerde bu millet
Tik yok kimsede napiyonuz bakemmHee köpüm köpüm köpüruyoz
Uyku yokda bi halsizlik var ustumde nedenseYat istersen kuzum uykusuzsan..
@nergismor etlerini ısircam kollarindan H M senin gözlerin den ahahahah N nur mawish senin ağzından ahahahah @Gul-i zar senin kulagindan ahhaha B Bugunneselibirgun sana dokunmuyorum
Vaaaay mavisim uykun gelirmi senin yaa bu saatte ) bi gariplik var hakkat. Bide uykum var dersin gene 4 te yatarsin hic belli olmazUyku yokda bi halsizlik var ustumde nedense
Hayırdır canımSagol kuzum dökülüyorm ben bugun rahatsizimmm
Ayakta uyuyoz sen nabiyisunTik yok kimsede napiyonuz bakemm
Valla bna blli olmaz aynen oylede olabilir daha hic bu saatlerde yatmadim yillardirVaaaay mavisim uykun gelirmi senin yaa bu saatte ) bi gariplik var hakkat. Bide uykum var dersin gene 4 te yatarsin hic belli olmaz
O bizden uzaklaşinca uykusunu toparladıNergissss iyice kendini uykuya virdi galiba
kiz bi yat cok tatli oluyor bu saatte nolur yat biValla bna blli olmaz aynen oylede olabilir daha hic bu saatlerde yatmadim yillardir
Yuh kız hep gecemi:)))Valla bna blli olmaz aynen oylede olabilir daha hic bu saatlerde yatmadim yillardir