• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgili konulara yazdım cvp alamadım.Belki sizlerden birinin fikri vardır diye buraya yazıyorum kusura bakmayın.Bende polikistik varmış yeni öğrendim. Arı sütü bal polen karışımı polikistikte yumurtaların gelişmesine yardımcımı olur yoksa yumurtaları çoğaltıp polikistiği tetiklermi acaba? bilgisi olan varmı? Yada deneyip hamile kalan?

İlgili konulara yazdım cvp alamadım.Belki sizlerden birinin fikri vardır diye buraya yazıyorum kusura bakmayın.Bende polikistik varmış yeni öğrendim. Arı sütü bal polen karışımı polikistikte yumurtaların gelişmesine yardımcımı olur yoksa yumurtaları çoğaltıp polikistiği tetiklermi acaba? bilgisi olan varmı? Yada deneyip hamile kalan?
Ari sütü yumurta cogaltici degil okadar etkili bi besin degil sadece yumurta gelisiminde katki saglar oda kesin degil..

Bide arama motoruna ari sütü diye yazarsan acilmis konulari gorebilirsin kalan vardir belki

Back