• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim arada müzikli kafelere götürüyor neymis karı kısmı gidermi bende bey var anne kocam benim sevgilim değil bsiiler tartismada değil bu tarz tonla ama o alındı biz görmedik ole evde icemiyonuzmu falan filan sonra bana tavırlı konusyon kotumu diyom bide yok elalem derse filan karısını kafelere götürüyor esime demis kayinbabam melek gibi ama doğru yalan esime kızmış size akil vermiycezmi esimde niye karşı geliyon he de geç sinir krizi geçirmiş de falan ev birken neler etti bana baya bende eşime karşı geldim oyuncak ettim kendimi herseferinde özür diliom falan oğlunu atiyor bana sonra yaninda savunuyor niye götürüyor niye arkadaslarini eve getiriyor esleriylen gelir kıskanıyor ama kendi bi bilseniz olmadik insan onun cevrede ben ailemden görmedim onun komşusu yüzünden ayrılacaktık ilk zamanlar kadını bilerek getiriyodu oda cilveli esimin burnuna giriyordu ama ben hiç bisi yapamiyordim ama bianda bisiler oldu rabbim yardım etti evi alıp gittik guzelce iyidik ama oralardan yinede karistiriyor simdide eşim haklilar onlardan ogrencez falab
Uzaksanız Nasıl öğrendiler. Sosyal medyaya foto falan atmayın, bilmesinler gittiğinizi

Uzaksanız Nasıl öğrendiler. Sosyal medyaya foto falan atmayın, bilmesinler gittiğinizi
Hayrı atmayiz ben kullanmiyom yok esiminde var oda atmaz kıskanç çünkü sorunlar çok oluyor ve esim kardesi vardı o demistir eşimde gizlemiyor söylüyor sonradan kafaya takıp bana diyor

Back