• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar yarin esimin arkadasi yemeğe cagirdi
Bundan birkac ay oncede csgirmisti.
Sira bizdeydi hatta esime de demis aslinda sizin cgirmaniz gerekiyodu ama biz cagiralim demis

Benim hanim hamile kendine bile yemek yapmiyor demis iste
Mahcup oldum biraz
Oysa ilk biz onlari cagirmistik

Sira bizdeydi hatta esime de demis aslinda sizin cgirmaniz gerekiyodu ama biz cagiralim demis

Mahcup oldum biraz
Canim hamileyken yorma kendini bende ilk aylarda çağırdım mecbur değilsin sebebin var ama biara sakin kafaylan sen bilin heyecan yapma

Mahcup oldum biraz
Siraya sokmak nedir ya?hadi siraya girdiniz da adama ne boyle birsey soyluyor cok garibce
Mahcupluk ilk seferlerde olabilir ama surekli mecburi hissetmek tuhaf. Sen keyif aliyormusun bundan peki

Oyle olsun bakalim.Sen de yemege degil çaya al..

Cayda hazirlik grrektiriyor digerleride canim
Tatlisi tuzlusu onusu bunusu iyice duzgun kolay bana uygun bir menu olusturup halledeym su isi

Bende arkadaşlarla ve esim disinds insanlarla vakit gecirmek istiyorum evime misafir gelsin
Bende misafir gideyim
Ama cok sik degil tabi ki

Cayda hazirlik grrektiriyor digerleride canim
Tatlisi tuzlusu onusu bunusu iyice duzgun kolay bana uygun bir menu olusturup halledeym su isi

Bende arkadaşlarla ve esim disinds insanlarla vakit gecirmek istiyorum evime misafir gelsin
Bende misafir gideyim
Ama cok sik degil tabi ki
Hem yemek hem çay daha skntili..
Servis olarak bi salata türü hamur isleri biber dolmasi vs tatli derkene daha pratik bence :)

Biber dolmasi ve salata cesidi hic dusunmemistim canim iyi ki söyledin
Mantikli olur bence de
Kirmizi biberlerden buyuk yapabilirsin kabak dolmasi da biber de.Salata olarak ta patates salatasi kuskus salatasi. Kozlenmis patlican salatasi tavuklu şhriye salatasi.. ya da patatesi borcama bastirip uzerine yagla yogurtla soslayip kesme yapabilirsin. Yanina da pogaca tatli derken yeter bile

Back