- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.388
- 598
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #6.741
Niye tavir ettigindwn ziyade konuyu bilmiyoruzki.Sen biliyormusun kiz yoksaHayir niye tavir ettigini sorsa bari konusursunuz en azindan
Konu neyyy tamm olarakk aaaa deli oldumKalksın konuşucamm işte yokk
Sorunlarr sorunlarrr hep mutlu olunmuyoo canımmmKonu neyyy tamm olarakk aaaa deli oldum
Konus canim mutlaka bak aksatma lutfen kendin icin yap bunuKalksın konuşucamm işte yokk
Uyuz gibimi. Kiz uyuz gibi hissedilmez uyuz olunur :) ben olan insanlari iyi tespit ediyorum sende yok gibi yaYorgunluk var uykum varrrr kendimi uyuz gibi hissediom
Kiz rumeysa sorun oldugunu anladim bizde surekli kakikiaka yapmiyoruz.Sorunlarr sorunlarrr hep mutlu olunmuyoo canımmm
Tmm canımKonus canim mutlaka bak aksatma lutfen kendin icin yap bunu
Eşimdeee canımmKiz rumeysa sorun oldugunu anladim bizde surekli kakikiaka yapmiyoruz.
Ama senin sorunu nerde bacim onu anlayamadimki
Ne diye bu kizanlar. Aynu sen gibi icinden soyluyorlar
Oyy. Oyy. Sustum.Eşimdeee canımm
Ne diye bu kizanlar. Aynu sen gibi icinden soyluyorlar
İçlerine dert anlatiyolarr yanlız kalıyolarr canım ayyy güldümmm şşşş çaktırmaaNe diye bu kizanlar. Aynu sen gibi icinden soyluyorlar
sessiz ic dokme
Gulersin tabi. Ben burda deli oldumİçlerine dert anlatiyolarr yanlız kalıyolarr canım ayyy güldümmm şşşş çaktırmaa
Gulersin tabi. Ben burda deli oldum
Gul gul yeter dunki uzgunlugunİçlerine dert anlatiyolarr yanlız kalıyolarr canım ayyy güldümmm şşşş çaktırmaa
Gul gul yeter dunki uzgunlugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?