• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet canim ben bekarken calisiyodum zaten hep.. babamla bi suru iş actik emekli olduktan sora.. surekli calisma halindeydim. En son gayrimenkul isi acmisti babam 4 sene calistim nisanlandim nisanlim istemedi o isi pek bende modelist yanina girdim 9 ay oyle calistim sora evlenince bi iki ay sora babamin yanina girdim tekrar ama yine ciktim tabi. Suan da calismiyorum
Yeter ozaman dinlen artik bosveeer:KK28::KK28:

Yeter ozaman dinlen artik bosveeer:KK28::KK28:
Valla hic tatilimiz olmadi kendi islerimizde.. cok iyi islerimiz oldu vaktim hep is is is ole gecti ben yoruldum artk tatil yapamazdim hic lise den sora kizlar bile isyan ediyodu.. hem calisip hem uniyi okudum bideee allah mecbur etmesse calismicam bi sure

Valla hic tatilimiz olmadi kendi islerimizde.. cok iyi islerimiz oldu vaktim hep is is is ole gecti ben yoruldum artk tatil yapamazdim hic lise den sora kizlar bile isyan ediyodu.. hem calisip hem uniyi okudum bideee allah mecbur etmesse calismicam bi sure
InsaAllah bebisin olur onunla vakit gecirirsin canim

Yeni evlimiz yok sanirim calisan bi pembegomlek vardi sanirim oda izinde galiba ev hanimiyiz hepimiz en superinden:KK73:bn 7 yillik evliyim

Benim evleneli sene dolmadi canim bir ay sonra senem geliyor
Esime ne hediye aliam bilmiyorum adam parada birakmiuor biriktirip alaym.

Bende calismiyorum ogrenciyim canm

Back