- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Kavgada denmez ayip ayipValla şimdi dün annem bana şekerpare almıştı mideye indirdimmmm
yok koruma aşamasında diyorumOle olsa bile suan degil resmen kabiz yapti ve istahim cok asiri kesildi hicbirsey yememe ragmen ayni kiloda kaldim hep.
Missssss cabik kilo al pisgolocimizi bozmaValla şimdi dün annem bana şekerpare almıştı mideye indirdimmmm
başaracağız çak ortak
eferin kız afiyet olsun kilo olsun emme sağlıklıValla şimdi dün annem bana şekerpare almıştı mideye indirdimmmm
Aslinda bende 53 kilo idim gebe kaldım 59 oldum şimdi 56 kiloyumm ama ben istiyom kilooo heee bu arada basenden aslaaaaaaaawSen kilolu olsaydin alirdik boyunun olcusunu
Ama dogruyu diom canim boyda var ya guzel duruyonKizzzz ne zayifiii siskosun deee ole demeeee baaaak
Cocuk varmi sende bacimAslinda bende 53 kilo idim gebe kaldım 59 oldum şimdi 56 kiloyumm ama ben istiyom kilooo heee bu arada basenden aslaaaaaaaaw
Hamile olunca siserim canim hic boy moy kalmaz.. zayiflarsam kolaylasir kalmakta insallahAma dogruyu diom canim boyda var ya guzel duruyon
Siparisle mi kilo alcanAslinda bende 53 kilo idim gebe kaldım 59 oldum şimdi 56 kiloyumm ama ben istiyom kilooo heee bu arada basenden aslaaaaaaaaw
InsaAllah bu asamada gebe kalirsinda kilo onemli degil bn 70 le gebe geldim 9 kilo aldim Allahtan cok almadim bn cok alirim diyodum oda hemen gitti sukurHamile olunca siserim canim hic boy moy kalmaz.. zayiflarsam kolaylasir kalmakta insallah
eveeeet gitsin kilolarHamile olunca siserim canim hic boy moy kalmaz.. zayiflarsam kolaylasir kalmakta insallah
Hadi spora kalkalim bi kiKizlar şu kilo meselesini konustukca sistim ara verelim
Alamıyommmm laaa ben gebe klasamm abbbbooooooMissssss cabik kilo al pisgolocimizi bozma
Bilmiyorum canim vakti saati.. doktora gittiginde kilo ver demesin de.. kıl oluyorum cunku.InsaAllah bu asamada gebe kalirsinda kilo onemli degil bn 70 le gebe geldim 9 kilo aldim Allahtan cok almadim bn cok alirim diyodum oda hemen gitti sukur
Yookk anam düşüğüm oldu martta 2aylıktııCocuk varmi sende bacim
aynen hedef belli yol belli sonuç Rabbimizee havale konu bulunnnKizlar şu kilo meselesini konustukca sistim ara verelim