- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
kız hatce ditip duruyon adın hatice miHe ya sinir oluyodum saglikli olsam zaten iki diyetle veririm pco insulin direnci adet olamama vasss.Hatcem bnim rahmimde yumurtaliklarimda batmalar oluyo bicak saplamis gibi sogan suyundanmiki
amin amin aminnAyy insaAllah canim ya keske biraz azalsalar.Rabbim hepimize Şafi ismetiyle sifa versin ...
n içinde ölçüülen ateş in önemi yok canım sabah yataktan kalkmadan ve aynı satte olcakBi atesimi olcceem du bakim
Ayyyy kızlarrr Allah razı olsunnn bem burda çok güzel zamam geçiriyorummm sevilinizzzzz epinizzz
Ivet canim caktirmakız hatce ditip duruyon adın hatice miH M
Olsun benim normalde hep ayni cikiyor :))gü
n içinde ölçüülen ateş in önemi yok canım sabah yataktan kalkmadan ve aynı satte olcak
Aay bnim yumurtlayan tavigim.Uzayan akinti varsa catlamistir canim yaIvet canim caktirma
:)
Olctum 35.8
Uzayan akintimda var
Bugun 20nci gunum 22 ye kadar surup biriyor cogunljkla. Hayirlisi bakalim
tm canım bende o taraftanımIvet canim caktirma
:)
Olctum 35.8
Uzayan akintimda var
Bugun 20nci gunum 22 ye kadar surup biriyor cogunljkla. Hayirlisi bakalim
tatlianneyide cagiralim bariaynenn sohbetinize doyum olmuyor seviyorum sizi
yok bi kaç gün içinde çatlıcak demekAay bnim yumurtlayan tavigim.Uzayan akinti varsa catlamistir canim ya
HahaAay bnim yumurtlayan tavigim.Uzayan akinti varsa catlamistir canim ya
evet bdvciyide :)tatlianneyide cagiralim bari
Valla bn oyle biliyom kuzum hatta asilamadan 5 dakika once afedersin bakmistim sevinmistim hattayok bi kaç gün içinde çatlıcak demek
Utandimyok bi kaç gün içinde çatlıcak demek
Aa evet oda vardievet bdvciyide :)
Uzayan olunca catliyormuydu kiz krem gibi olunca catlamis.olmuyormuValla bn oyle biliyom kuzum hatta asilamadan 5 dakika once afedersin bakmistim sevinmistim hatta
Cagirdim gelmedi.evet bdvciyide :)