- 22 Ağustos 2015
- 29.606
- 86.335
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Yani demek istiyorsunki yuruyun siz ben snca gelirim oylemi???Katilirim canim baslayin hele siz yazdikca bnde yaparim spor yapmaya calisiyirum zaten evde gecen sene yaptim baya ise yaramisti selulit bile azalmisti
yaaa işte o saldırmalar dalmalar olmasın deyi savaşıciz burdaAy bi kac aydir pek saldirmiyorum sukur cikolataya ama komsu gelince yada bn gidince cayla abartiyoruz
5 dk az ya 1 ay5 dakikada teslimmi
girip hiç çıkmak istemeyeneler diyelimAnlasilan rejime girmek isteyenler var
1 ayda eyi caniiim kalici olsun bari5 dk az ya 1 ay)
Aa nergis bize diyi bu kari
sen spor yapma siyet yapma hatuna kilo sat zayıflaa oldu pışşııkHe ya yazik beti benzi atmistir yazik degilmi bn baya veririm gonulluyum
Tmm nergis sesin kisilacak bagirmayaaa işte o saldırmalar dalmalar olmasın deyi savaşıciz burda
Gii sende satiyodun ya deminsen spor yapma siyet yapma hatuna kilo sat zayıflaa oldu pışşıık
bağırıciim kısılsın yeter ki şişman şişman dolaşmayın HAHAHHATmm nergis sesin kisilacak bagirma
Ben sporla diyetle erittiklerimi satiyimGii sende satiyodun ya demin
ama o şekilde sağlıksız be ayda 3 4 bence çünkü o kadar kilon yok senin hedefin kaçBen 1 ay sıksam disimi 6 kilo garanti veririm yaaa kismetse
Sagliksizla alakasi yok bunyem yakiyor canimama o şekilde sağlıksız be ayda 3 4 bence çünkü o kadar kilon yok senin hedefin kaç
pekiSagliksizla alakasi yok bunyem yakiyor canim
Benim hedefim 65 yada 60
Hele bi basladaBen sporla diyetle erittiklerimi satiyim
Tatli hic ama hic yemiyim cok inceliyorum.. bakalim insallah yababiliriz
65.5Hele bi basladakac kiloydun nergis
Ayy onceden bnde oyleydim ya iki gun yemesem hemen giderdi kilolar simdi yapisti birakmiyo bni etler sevdiler herhal bniSagliksizla alakasi yok bunyem yakiyor canim
Benim hedefim 65 yada 60