- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- Konu Sahibi Dil-i bitab
inşAllah önceden ben de çabuk veriyodum çünkü bu kadar yoktu kilo aldıkça insülin direnç artıyorTatli hic ama hic yemiyim cok inceliyorum.. bakalim insallah yababiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşAllah önceden ben de çabuk veriyodum çünkü bu kadar yoktu kilo aldıkça insülin direnç artıyorTatli hic ama hic yemiyim cok inceliyorum.. bakalim insallah yababiliriz
He tmm iyisin yinede
Canim yaş 30 olmadan ustumuzden atmamiz lazm nergizin daha var sure ama bize az kaldiAyy onceden bnde oyleydim ya iki gun yemesem hemen giderdi kilolar simdi yapisti birakmiyo bni etler sevdiler herhal bni
ağzımdan niye alıyon kız lafımıAyy onceden bnde oyleydim ya iki gun yemesem hemen giderdi kilolar simdi yapisti birakmiyo bni etler sevdiler herhal bni
65 fazlami yniii??
20 kilo vaaaavTatli hic ama hic yemiyim cok inceliyorum.. bakalim insallah yababiliriz
Ayda 1 kere tatli yiyip 3 aysa 20 kilo verdigim oldu. Koruyamadim ayri
nere iyi kız boy yok 156 bi düşün bakim senin kaçtı boy killoHe tmm iyisin yinede
boyuma göre çok çok fazla65 fazlami yniii??
Ben cok inceliyorum o yuzden kilomdan daha fazla vermis gibi gozukuyorum simsrtiyo buda beni koruyamiyorum o yuzden20 kilo vaaaav
Benim 1 66 boy kilo 75 74 degisiyor :))nere iyi kız boy yok 156 bi düşün bakim senin kaçtı boy killo
korumak çok önemli yaBen cok inceliyorum o yuzden kilomdan daha fazla vermis gibi gozukuyorum simsrtiyo buda beni koruyamiyorum o yuzden
Simdi verdigimde 10 kilo ....glifor kullanip istahmi kesicem birazkorumak çok önemli ya
orantımız aynı benimde 64 65 arasında gidip geliyorBenim 1 66 boy kilo 75 74 degisiyor :))
mantıklı yan etkisi için kurukayısı incir bol bol yesen posalı yiyecekler tüketsen düzelir benceSimdi verdigimde 10 kilo ....glifor kullanip istahmi kesicem biraz
Aynen sen 50 ye ben 60 a dogru gitmemiz lazim canim..orantımız aynı benimde 64 65 arasında gidip geliyor
Valla dogru diyon 30 dan sonra veremeyiz Allah ömur verirse tabi.Ama sen zayifsin canimCanim yaş 30 olmadan ustumuzden atmamiz lazm nergizin daha var sure ama bize az kaldi
Ole olsa bile suan degil resmen kabiz yapti ve istahim cok asiri kesildi hicbirsey yememe ragmen ayni kiloda kaldim hep.mantıklı yan etkisi için kurukayısı incir bol bol yesen posalı yiyecekler tüketsen düzelir bence
Valla şimdi dün annem bana şekerpare almıştı mideye indirdimmmmordan gülmek yok miss hanım sizde bizim yerimize pasta börek yiceksiniz
başaracağız çak ortakAynen sen 50 ye ben 60 a dogru gitmemiz lazim canim..
Kizzzz ne zayifiii siskosun deee ole demeeee baaaakValla dogru diyon 30 dan sonra veremeyiz Allah ömur verirse tabi.Ama sen zayifsin canim