- 22 Ağustos 2015
- 29.606
- 86.335
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Evde sicaktan cat catliyorum ya. Terliyorum sirtimdan sicaklar yukseliyor buzdolabndan su iciyorum. Icim yaniyor ay bana noluyorHadi spora kalkalim bi ki
He bna hep derdi dojtorum yine kilo almissin ver egzersiz yap derdi 60 kiloydum ozaman gebelige kadar 70 oldumBilmiyorum canim vakti saati.. doktora gittiginde kilo ver demesin de.. kıl oluyorum cunku.
hahh aynenBilmiyorum canim vakti saati.. doktora gittiginde kilo ver demesin de.. kıl oluyorum cunku.
Anammi :) ah yavrum kiyamam .Yookk anam düşüğüm oldu martta 2aylıktıı
Noliyyy hatceeem okadar mi sicak neyle isiniyo evEvde sicaktan cat catliyorum ya. Terliyorum sirtimdan sicaklar yukseliyor buzdolabndan su iciyorum. Icim yaniyor ay bana noluyor
çok biliylerHe bna hep derdi dojtorum yine kilo almissin ver egzersiz yap derdi 60 kiloydum ozaman gebelige kadar 70 oldum
Cok biliyolarHe bna hep derdi dojtorum yine kilo almissin ver egzersiz yap derdi 60 kiloydum ozaman gebelige kadar 70 oldum
urtlamdan olabilerEvde sicaktan cat catliyorum ya. Terliyorum sirtimdan sicaklar yukseliyor buzdolabndan su iciyorum. Icim yaniyor ay bana noluyor
yum
urtlamdan olabiler
sana da bizede ve tbiki tüm kerdeşlerimize hayırlısından evlatlar nasip etsin ALLAHIM tez zamanda aminnnYookk anam düşüğüm oldu martta 2aylıktıı
Amiinnnnnnnnsn
sana da bizede ve tbiki tüm kerdeşlerimize hayırlısından evlatlar nasip etsin ALLAHIM tez zamanda aminnn
He ya sinir oluyodum saglikli olsam zaten iki diyetle veririm pco insulin direnci adet olamama vasss.Hatcem bnim rahmimde yumurtaliklarimda batmalar oluyo bicak saplamis gibi sogan suyundanmikiCok biliyolar
ç
çok biliyler
ç
çok biliyler
Oh oh olsun kistler catlasin. Dolu tabi agrimasi normal mavisim sifa olsun insallahHe ya sinir oluyodum saglikli olsam zaten iki diyetle veririm pco insulin direnci adet olamama vasss.Hatcem bnim rahmimde yumurtaliklarimda batmalar oluyo bicak saplamis gibi sogan suyundanmiki
Ayy insaAllah canim ya keske biraz azalsalar.Rabbim hepimize Şafi ismetiyle sifa versin ...Oh oh olsun kistler catlasin. Dolu tabi agrimasi normal mavisim sifa olsun insallah
Benimde agriiiiiiiBaşimmmm ağriiii