Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman denk gelmioduk ne bilem Eki Görüntüle 414992 nabtınız siz uslu uslu durdunuz mu bekem
Evet canım sen yokken uslu durduk artık100 puan verirsin bize
Valla ben çok uslu duruyorum suanda ama hiç hoşnut değilim bu uslu halımden of çok sıkılıyorum.88
facemde resimleri düzenliorum oyyyleee siliom ekliom aman ne yapıom bende bildim yok zaten 6 dene kız arkadasıma acık herbişey kocam herry pottur a baktı gene ş yerine döndü kaşınıp duryom oyle yastık savası yabasım var aslında yaaa Eki Görüntüle 414993
Nasıl bı konu istiyorsun patlatayım
kıs sen keşmisin yoksam Eki Görüntüle 414994 bi an gözümde böleee canladın cokmu içiyon bacum
facemde resimleri düzenliorum oyyyleee siliom ekliom aman ne yapıom bende bildim yok zaten 6 dene kız arkadasıma acık herbişey kocam herry pottur a baktı gene ş yerine döndü kaşınıp duryom oyle yastık savası yabasım var aslında yaaa Eki Görüntüle 414993
komük olsun hıım ben bulim bi taneee hayatta en cok utanıptaaa birde üstüne güldüğünüz bir anınız varm kızlar
En azından duzenleyecek resım var demekkı neguzel ben en son sıkıldıgımda çogu arkadas dıye gecınenlerı sılmıs resımlerıde komple kaldırmıstım 7-8 resım var
kocam geldi hemen gelecem ben