yokkkkk ben evlenemem. evde kaldımmm nasıl karşılaştın eşinlee merak ettimm.
bahçelievler güzel evet. :) beşevlerde güzel aslında
görücü usulü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yokkkkk ben evlenemem. evde kaldımmm nasıl karşılaştın eşinlee merak ettimm.
bahçelievler güzel evet. :) beşevlerde güzel aslında
Geleyimde beni gezdir kız ankarayı hiç gezmedim
Çok merak ediyorum tayinimiz oraya çıksa acep nasıl olur ki
görücü usulü
Geleyimde beni gezdir kız ankarayı hiç gezmedim
Çok merak ediyorum tayinimiz oraya çıksa acep nasıl olur ki
ehe. vallada kaldım evde bizim öle pek çevremiz yokturç komşu muhabbeti falan kötü :/ akrabalarlada konuşmuşluğumuz yok görücüde gelmez bana
olurr bu aralar zayıfladım ya kendime güvenim geldi beraber kayboluruz sonra buluruz bi şekilde yolu.
eşinin mesleği ne?
Ya bırak gelmesin görücü sen begen bitane biz gidelim görücüye ne gerenk var evde misafir falan ağırlamaya onlar bizi ağırlasın
Yaş kaç buarada
Kız zayıflıkla gezme ne alaka:26::26:
Yok canım kaybolmayızz yani inşallah
Eşim memur canım
neden insanlar bunu düşünür ki?bekarlik sultanliktir ya bosverr
hıı öyle mii kız sen kaç yaşındasınki canım yaa le kaç kilosun altı üstü:26:şöyle ki kilolarımı sorun edip gezmem ben. okula gittiğim zamanlarda bile yaz tatilinde evden kafamı uzatmazdım o derece takıntılıyım
neden insanlar bunu düşünür ki?
İnşallah dileklerinin hepsi gerçek olur hem sen o evde kaldın dıye sana laf edenlere bakma bellıkı yenı evlıler.Sen yenı gelınken onlar dertlerını anlatmaya başlıyor olurlar(ınsallah öyle olmaz ama) evlılık zor ve erken dusunulmemesı gereken bırsey gerek yok yanı hayatın tadına varmaya bak hepsi zamanında guzel örnek A şıkkı Ben
hıı öyle mii kız sen kaç yaşındasınki canım yaa le kaç kilosun altı üstü:26:
evlilik zor zanaaat bekarlikta belli bir gorevin yok yani birseylere mecbur degilsin ama evlilikte bir evin yuku senin uzerinde oluyor arti ozgurluklerin kisitlaniyor basi buyruk hareket edemiyorsun falan filan