- 11 Mayıs 2011
- 7.149
- 3.938
Aralik ayinda benim evimdede goruldu kendileri allahimmmm uyuyamiyorum cocugum uyurken hep yanindayim cehennem gibi neyse kapan falan derken yakalandi ben biii rahatladim anlatamam sonraaaa sonraaasiii cok kotu iste halasi teyzesi amcasi anasi babasi derken omrun gitti.pisliginin oldugu yerleri arastirmaya basladik bulasik makinesini bi cektik duvari kucuk kucuk delmisler hemen kapattik orayi sen sag ben selamet ama bitmedi gecen hafta yine bi tane goruldu yatakta fink atarken ayyyyy pis seyyy allahimmm kaabusuum naptik biliyomusun hazir mutfak oldugu icin komple soktuk butun lavabo giderlerine kadar kapattik artik girebilecegi hicbir delik kalmadi esime dedim bi daha bir tane bile gorursem evi degistirieim burasi faresi bol bi memleket turkmenistan.allahiiim bi daha o pislikleri goemek istemiyorum kimseninde evine girmesinler igrennc,mutfakta kullanacagim ne olursa olsun kullanmadan bi daha yikiyodum eziyet ya eziyet.sanada gecmis olsun arkadasim ama mutlaka girdigi bir yer vardir onu tespit et.bende cok arastirmistim pislikleri nerede yogunsa yuvalari yada geldikleri yer orasi oluyo allah kolaylik vetsin.
aklıma geldi urfada lojmandayız. bi ara fare basmıştı ama en büyüğünden jardın mı cardın mı öle bi tür. kedi yavrusu büyüklüğünde . ben görmedim tabi ablam görmüş. neyse apar topar komşuya gittik 1 gece orda kaldık. soraa pansiyona gittik. ordada fındık faresi çıktı tekrar komşuya gittik onların evindede çıktı işin en kötüsü kimsenin kocası yok hepsi görevde ne komikti yaaa
amaaan kaldi basima o yorum
simdi onlarin ne yasadigini bilemem acikcasi benim babamda 4 4 luk insan degil ama yinede ALLAH BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN yani onun varligi yeter yani ailem icin kardeslerim icin...
insanlığa zarar ne maddi yardımı var ne manevi. hatta maddi zararı daha büyük.