Canan Tan-Piraye

• Konu Sahibi Konu Sahibi pandur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2kere okuduğum,gözyaşları içinde bitirdiğim bi kitap..hala okumamış olanlara kesinlikle tavisye ederim

tek kelime ile harika bir kitap okurken duygulanmamak elde değil ...

bir günde soluksuz okuduğum tek kitap diyebilirim .
çok güzel tavsiye ederim

süper b kitap hayatım boyunca okuduğum en güzel roman diyebilirim belkide pirayede kendimden bşeyler bulduğum için bu kadar etkilendim

Canan Tan ı ilk kez okudum ve ilk kitabım piraye :)
sürekleyici ve heycan uyandıran, kendi kafamda böyle olacak diye düşünceye girdiğim bir kitapdı ve sonunda ağladım

şuanda yüreğim seni çok sevdi kitabını aldım onun için yazılan yorumlar da güzel bakalım okuyunca onun içinde kendi yorumumu yapacağım

bir arkadaşım arka arkaya okuma sıkılabilirsin dedi ama Canan Tan dan sıkılabileceğimi düşünmüyorum

Bende dün gidip aldım bi arkadaşım okumuş ve oda çok etkilenmiş.Gerçekten herkesin keyifle okuyacagı bir kitap oldugunu söyledi.Henüz başlamadım boleyn kızı adlı kitabı bitirmek üzereyim.Çok merak ettim bende hemen pirayeyi okumaya başlayacagım hatta Canan Tan'ın okuyacagım ilk kitabı olucak diye bilirim

kitap bitince hem sonu için ağladmm..hemde kitap niye bitti yaa diyee... çok güzeldi yaaaaa

şu an aynı yazarın yüreğim seni çok sevdiyi okuyorum...

o bitince en son yürekler ölür kitabını okuyacağım...

sonrada bu kitabını alabilirim yerimseniben

Müthşi sürükleyici bir kitaptı...
Yazarın çok sade,anlaşılır kalemi var..
Yaklaşık birbuçuk günde bitirmiştim..gözlerim şişmişti okumaktan ve uykusuzluktan:))

Haşim ölmeyecekti bence..Keşke tv. dizisi olsa..

Özcan Deniz Haşim rolünü iyi yapar:)))))

bende okudum.. çok güzel bir anlatım..
sürükleyiciydi tavsiye ederim..

Kendi adıma bir ekleme yapmak istedim. Piraye'yi okuduktan sonra yukarıdaki mesajı yazmıştım. Kitap hakkındaki düşüncelerim değişmedi, ancak okuduğum diğer yorumların etkisiyle yazarın başka kitabını okumayı şimdilik -kitaplığımda ve listemde merak ettiğim ve tavsiye edilmiş birçok kitap olduğundan- düşünmüyorum.

Kitabı okurken kadın-erkek ilişkisi/hakları dışında o bölgedeki yaşamı, ayrıntıları merak etmek de etkileyiciydi diye düşünüyorum, elden bırakamama konusunda. Tabii yöreyi bilenler için ilginç olmayabilir birçok ayrıntı. :sm_confused:

Gerçekten son dönemlerde okuduğum en sürükleyici kitaptı..

mrb canan tanın en son yürekler ölür kıtabını okumanızı tavsıye ederım superrrrrrrrrrrr dıger kıtaplarını hıc kacırmadım bu hepsınden farklı bıkıtap canan tanın ne kadar dılı tarzı her kıtapta aynıysada bu cok farklı bır solukta bırgunde bıterebılecegınız surukleyıcı bı kıtap

piraye cok güzel bır roman kesınlıkle tavsıye ederım

nehirin yerınde olsaydınız aynı dusunceyımı paylasırdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…