• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canan Tan - En Beğendiğiniz Kitabı ?

Hayatımda etkilendigim bitmesin ya dedigim 2 kitaptır eroinle dans ve piraye.. harikaydı ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yüreğim seni çok sevdi. Ilk okuduğum kitabıydi. Hemen ardından okuduğum piraye hayal kırıklığı yaşattı bu yuzden. Ama cok fena etkilemişti beni :)

Hedef 55 ♡

piraye"yi söyleyebilirim. eroinle dans da guzeldi ama tabi gönlüm piraye"de:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayrıca ıstersen bu tarz da zulfu lıvanelının bır kıtabı var onu onerebılırım sana cok aglamıstım okurken

Peki hiç kendi kitabınızı yazmayı düşündünüz mü? .....com olarak sizin adınıza sizin aşk hikayenizi yazıyoruz.
Yazar sizsiniz. İçerik bizden. Siz sadece size sorduğumuz sorulara cevap veriyorsunuz. Kitap kapağında sizin resimleriniz bulunuyor. Hediye sınırlarınızı zorlamanızı tavsiye ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
eroinle dansı sevmiştim ama 14 yaşında falandım.
daha sonra pirayeyi, yüreğim seni çok sevdiyi, en son yürekler ölürü falan okudum ama boş geldi.
bu yaşımda bu kadının kitapları fazla angarya geliyor bana.

pembe ve yusuf dışında tüm kitaplarını okudum hepside birbirinden güzel ve etlileyici ama pirayenin yeri başka :D

Doğruyu söylemek gerekirse Canan Tan'ın sadece Yüreğim Seni Çok Sevdi kitabını okudum.
Aa çok etkileyici yazmış arada sırada araya Canan Tan kitabı sıkıştırabilirim demiştim kendime..
Yorumları okudukça her kitabının zaten birbirine benzediğini anlamış oldum. Bu sebepten okumadım başka kitabını.
Bunun için tabi ki cevabım Yüreğim Seni Çok Sevdi adlı kitabı.

Back