• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canan Tan - En Beğendiğiniz Kitabı ?

yüregim seni çok sevdi
piraye
iz
aslında 3 de çok güzeldi
iz başka bir sevgiyi anlatıyordu
3 nünde okunması gerektiğini düşünüyorum.
en son okuduğum iz di.
en son yürekler ölürü okumayıda düşünüyorum.

En son yürekler ölür
Yüreğim seni çok sevdi
Piraye
Eroinle dans
İz

En son iz adlı kitabını okudum.
Bir gece vakti saat 11 gibi geçti elime ve o gece sabaha kadar uyuyamadım.
Saat 6'ydı yattığımda.
Yani çok harika bir kitap değildi, çok farklı değildi fakat sürükleyiciydi.
Aşırı bir merak uyandırdı bende.
Vedat'a ne oldu?
O kız çocuğu kim?
Şu azmak olayı nedir diye diye kitabı bir gece de bitirdim.
İyi ki okumuşum diyorum, güzel bir kitaptı.
Zaten Canan Tan'ın kitapları akıcı bir dille yazıldığından okurken haz alıyor insan ve aynı zamanda gece okumaya uygun kitaplar kategorisine giriyor:)

en güzel kitabı piraye ve en son yürekler ölür bence... en son yürekler ölür ilk başlarda çok detaylı olsa da insan sonunda kendini tutamıyor ağlıyor bana öyle oldu en azından okuyan herkeste ağladı ve çok beğendi tabi pirayeninde yeri bir başka

en son yürekler ölür
yüreğim seni çok sevdi
eroinle dans ı okudum ve 3 ünüde cok begendim ama bir secim yapmam gerekirse ilk okudugum ve balıkesir istanbul yolculugu sırasında otobüsde göz yasları ile bitirdiğim yüreğim seni çok sevdim i tercih ederim piraye ile çok benziyor diyorlar ama pirayeyi okumadım bilmiyorum

Kızlar Canan Tan'ın en beğendiğiniz ve etkisinde kaldığınız kitabı hangisi ?

:68:

hepsi muhteşeeem ama en beğendiğim İZ.onu takiben en son yürekler ölür,eroinle dans ve yüreğim seni çok sevdi geliyor...

Son düzenleme:
Yüreğim seni çok sevdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilk kez bir Cana Tan kitabı okuduğumda çok etkilenmiştim, ancak ikinsinde pek öyle olmadı..yinelenen bir doğulu erkek ve ailesine karşı ezilen acı çeken batılı kadın hikayesi beni tekrar etkilemedi doğrusu.

Back