ama sadece yatak odası ya pek çizik olmaz diye düşünüyorum belki tasınırken felan olur umarım olmazçok güzeller mutlulukla kullan yalnız beyaz mobilyaya ufak bi çizik olduğunda daha çok belli olmaz mı :18:
tesekkür ederim canımm daha güzelleri sizlerin olsun...güle güle kullanın hepsi çok güzel
Yatak odan tam istediğimiz gibi :) güle güle kullanın hepsi çok hoş.
mobilyalarınız güzelmiş...yatak odası takımını çok beğendim rengi süper,iyi günlerde kullanın...
hımm güsel hadi hayırlısımobilyalarının hepsi çok güzel ve yatak odana bayıldımmgüzel günlerde kullanın ben de çanakkale gelini olacağım kısmetse ağustosta düğünümüz o yüzden daha almadık mobilyalarımızı.
canım mesaj yazmışsın ama ben daha mesaj atamıyorumbursalıyım bursadan çanakkale merkeze gideceğim kısmetse sen nerelisin?
iyi dileklerin için tesekkürlerne kadar şanslısın senin yerinde olmak issterdim doğrusu ben de çanakkaleden ayrıldım gelin olmak için
sanırım perdeci sormuşsun ışıl vardır çok iyi tasarlar tavsiye ederim
ömür boyu mutluluklar....
ışıl çarşıdaydı ama şimdi atattürk caddesininde etnografya müzesinin karşısına taşınmış.
sadece satış yapmaz tasarıma da yardımcı olur...
çok mutlu olasın evliliğinde mutluluklar:)
Canım mobilyaların çok güzel.
Cam delisi olarak ben sehpaya ayrıca bayıldım. =)))))))))))
Ben de kısmetse bir kaç sene içinde Çanakkale'ye gelin gideceğim. Ama söz, nişan, bohça adetlerini hiç bilmiyorum.
Vakit bulur da bana biraz tüyo verirsen çok sevinirim.
Mutluluklar.
yatak odasının sürgülü gardırobu daha şık.. senınkı kapaklı mı?
hayırlısı olsn..kaça aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?