Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu çanakkale geliniyim nasipse :)) mobilyalarım......

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
ya resm paylaşamıorm bilmiorm neren msj atacaımı bi fikir alıcam da mobilya ile ilgili konuya cvp ver kısmndan mı yazıcam msjı

Evet canım merak ettiğin bişey olursa yardımcı olurum sen hangi ildesin şuan?

Canim cok güzeller hepsini güle güle kullan.

Bencede beyaz cok kullanisli bir renk.

Özelde yazdıklarımı burya yazma canım olur mu deşifre olmayayım mesajın dolunca yazarsın özelden

Son düzenleme:
Oyun bölümünde yaz dolar bende merak ettim seni konuşuruz

keşke diğerlerini de ekleyebilseydin bunlar çok güzelmiş çünkü güle güle kullan ben çok beğendim canım ..

Benim yazdığım linke tıkla kırmızı yazıyla yazan kadınlar kulübü diye başlıyor tıkla aşşağıya doğru in sayfada orda oyunlar var yazıyosun hem eğlenceli hem mesajın doluyor

Salon takımın çok hoş
bnde bellonanın vitrininde görmüştüm bunu geçerken
fiyatı nedir acaba?

Salon takımın çok hoş
bnde bellonanın vitrininde görmüştüm bunu geçerken
fiyatı nedir acaba?

çok tesekkürler daha güzelleri sizlerin olsun ben vitrin almadım onun yerine iki tane büfe aldım öyle fiyatı 4759 tl idi bizim aldığımızda kampanya vardı her 6900tl lik alışwerişe 1000 tl hediye çeki die biz onu nakit olarak indirim yapın dedik birde bütün mobilyaları nakit aldık onun için bayagı bir indirim oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…