Can sıkıntısındann patlamakk üzereeyimmmmmmmmmmmm :)

dun nette uyumadan once okuordumda bu testlerle ilgili kimileri 3 ya da 4 gun önceden yapmış sonucu görmüş ya..normalde yumurtalanma ve döllenme donemi kac gun arası oluyor benim bildiğim 14 gun senin bilgin var mı

dun nette uyumadan once okuordumda bu testlerle ilgili kimileri 3 ya da 4 gun önceden yapmış sonucu görmüş ya..normalde yumurtalanma ve döllenme donemi kac gun arası oluyor benim bildiğim 14 gun senin bilgin var mı

anladım canm ama ben yınede korkuorumm sen yapmayıı dusunuyomusun yap ısdersen ben cumartesıyı beklıcem

anladım canm ama ben yınede korkuorumm sen yapmayıı dusunuyomusun yap ısdersen ben cumartesıyı beklıcem

yok canım ben yapmak için dmedim sadece yumurtalanma kac günde rahimde oluşuyor onu merak ettim..nerde okusam farklı sayılar var

yok canım ben yapmak için dmedim sadece yumurtalanma kac günde rahimde oluşuyor onu merak ettim..nerde okusam farklı sayılar var

canım yumurtalamaa zamanına denk gelırse egerr bır gun sonraa oluşmaya baslıyomuş bebek

dun aksam bayağı bi karnım kasıklarım ağırdı aynı adet olacakmışım gibi biraz geçti derken..sabah erkenden yine adet ağrısı çektim..yani artık 3 güne regl olcam galiba

dur canm hemen telaş yapmaa benım yarın olmam lazımm ama test aldım bugun yapsakmı yaa ben dayanamıcamm sanırım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…