Bir kaç gün önce kuzenimi çok kötü bir kaza sonucunda kaybettik , aynı evde birlikte büyüdüğüm kuzenimin 2 tane çocuğu yetim kaldı , gencecikti daha , 1,5 yaşında bir oğlu 6 yaşında bir kızı var. ailecek çok berbat durumdayız allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın. içimdeki acı sığmıyor delireceğim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canımız çok acıyor..
- Konu Sahibi svmlll
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
- 168
allah razı olsun sağolunallah rahmet eylesın ve yakınlarına sabır versın..
hiçbir şey denmiyor ki , dilimiz lal oldu tek kelime kalmadı , kafayı yememek için direnmeye çalışıyorum öz ablam gibiydi canımın canıydıoffff ne denir ki...
Rabbim sabır versin. Mekanı cennet olsun inş.
amiinnAllah rahmet eylesin. Başta çocukları olmak üzere dayanma gücü ve sabır versin. Evlatlarının bahtları açık kaderleri güzel olsun
- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
- 168
hiçbir şey denmiyor ki , dilimiz lal oldu tek kelime kalmadı , kafayı yememek için direnmeye çalışıyorum öz ablam gibiydi canımın canıydı
Çok acı çok. 2 çocuk daha annesiz kaldı.
- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
iki çocuk annesiz bir anne baba evlatsız bir eş ortada kaldı , allahım bu nasıl bir acı . daha 27 sinde daha yaşayacak çok şey vardı , inanın içimdeki acıyı atamadığımdan buraya yazdım artık dayanılacak ne hal nede güç kaldı
Çok acı çok. 2 çocuk daha annesiz kaldı.
annesine çok benzediğim için küçüğü benden ayrılmıyor , daha evlerine sokamadık giremedik o eve , uykudan uyanınca annem diye ağlayışı var , nasıl dayanılır ki bu acıyaçok uzuldum
Allah rahmet eylesin, o yarrucaklarada yardim etsin rabbim
annesinin yuzunu ble hatirlamuiycak yavrum (
amin inşallah , allah razı olsun . diyecek söz kalmıyor kiiBaşınız sağolsun bazı zamanlar ne diyeceğimi bilemiyorum. Suan da öyle. Allahim sabır versin,mekanı cennet olsun inşallah...
- 13 Haziran 2011
- 12.655
- 7.691
- 448
iki çocuk annesiz bir anne baba evlatsız bir eş ortada kaldı , allahım bu nasıl bir acı . daha 27 sinde daha yaşayacak çok şey vardı , inanın içimdeki acıyı atamadığımdan buraya yazdım artık dayanılacak ne hal nede güç kaldı
ben yabancıyken okudugumda gözlerımden yaslar geldı....çok çok uzuluyorum annesız kalan yavrulara...babada çok zorda anne baska......helede bebekken...ALLAHım sabırlar versın hepınıze çok çok uzucu
- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
- 168
annesine çok benzediğim için küçüğü benden ayrılmıyor , daha evlerine sokamadık giremedik o eve , uykudan uyanınca annem diye ağlayışı var , nasıl dayanılır ki bu acıya
yavrum kıyamam
- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
- 168
Acınız çok taze canım. Rabbim dağlar kadar sabır versin.
Sözün bittiği yer...
- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
trafikte bulunanlar , araba kullananlar , her kim olursa olsun herkes dikkat etsin kendisine evet Allahın emri ama sevdiklerinizi düşünün sözüm herkese giden geri gelmiyor..ben yabancıyken okudugumda gözlerımden yaslar geldı....çok çok uzuluyorum annesız kalan yavrulara...babada çok zorda anne baska......helede bebekken...ALLAHım sabırlar versın hepınıze çok çok uzucu