• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canımız çok acıyor..

annesine çok benzediğim için küçüğü benden ayrılmıyor , daha evlerine sokamadık giremedik o eve , uykudan uyanınca annem diye ağlayışı var , nasıl dayanılır ki bu acıya
kiyamam yavruma : ((
ne deyimki canim
ben 30 yasinda koca kadinim , annemi ariyorum ozluyorum ,niye herkesin annesi var benim yok diye sorup duruyorum kendime
o çocuklar napsin netsin bahtsiz yavrular

Allah tan para pul hiç bisey istemem , çocuklar anneisz kalmasin yeter : ( ..

trafikte bulunanlar , araba kullananlar , her kim olursa olsun herkes dikkat etsin kendisine evet Allahın emri ama sevdiklerinizi düşünün sözüm herkese giden geri gelmiyor..
nasil bi kaza olmuski
onemi yok bu saatden sonra gerçi ama
ecel gelince her ölümün bi bahanesi olurmuss : (

kiyamam yavruma : ((
ne deyimki canim
ben 30 yasinda koca kadinim , annemi ariyorum ozluyorum ,niye herkesin annesi var benim yok diye sorup duruyorum kendime
o çocuklar napsin netsin bahtsiz yavrular

Allah tan para pul hiç bisey istemem , çocuklar anneisz kalmasin yeter : ( ..

Allahım herkesin evladını annesini babasını bağışlasın , vardır Allahın bir bildiği demeye çalışıyorum ama olmuyor

nasil bi kaza olmuski
onemi yok bu saatden sonra gerçi ama
ecel gelince her ölümün bi bahanesi olurmuss : (
e5 te giderken direksiyon hakimiyetini kaybediyor canım , sarsılarak takla atıyor sonrada karşı şeride uçup otobüse çarpıyor , o araba pert güzeller güzeli canımın içi de oracıkta melek oldu

Off off çok üzülüyorum ben böyle küçük çocuğu olup da vefat edenlere. Kuzeninize Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın. Ama ya o yavrucaklar :( tanımadığım halde şu anda içim cız ediyor. Allahım o yavruların yardımcısı olsun, onların yanında olsun, onları heepp iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah

başınız sağolsun.
rabbim eşine evlatlarına ve sizlere dayanma gücü versin.

Bir kaç gün önce kuzenimi çok kötü bir kaza sonucunda kaybettik , aynı evde birlikte büyüdüğüm kuzenimin 2 tane çocuğu yetim kaldı , gencecikti daha , 1,5 yaşında bir oğlu 6 yaşında bir kızı var. ailecek çok berbat durumdayız allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın. içimdeki acı sığmıyor delireceğim

çok üzücü.Allah yardımcısı olsun geride kalanların.ona da gani gani rahmet eylesin.gerçekten dayanılacak şey değil.Rabbim yetimlerini korusun kollasın iyilerle karşılaştırsın.

aynısını yaşadım seni çok iyi anlıyorum hatta bu olay bizim ailede trawma sebebi oldu bir yıl oldu ama unutamadık hiç birimiz her gün aklıma gelmediği gün yoook onunda bir bebeği kaldı seniiiii çoook iyi anlıyorum allah sabır versin...

Allah rahmet eylesin.
Unutulmaz ama zamanla acıyla yaşamaya alışıyor insan.
Allahım sizlere sabır ve dayanma gücü versin inşallah.

Allah rahmet eylesin..geride kalanlara sabırlar versin..

Off off çok üzülüyorum ben böyle küçük çocuğu olup da vefat edenlere. Kuzeninize Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın. Ama ya o yavrucaklar :KK43: tanımadığım halde şu anda içim cız ediyor. Allahım o yavruların yardımcısı olsun, onların yanında olsun, onları heepp iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah

başınız sağolsun.
rabbim eşine evlatlarına ve sizlere dayanma gücü versin.

çok üzücü.Allah yardımcısı olsun geride kalanların.ona da gani gani rahmet eylesin.gerçekten dayanılacak şey değil.Rabbim yetimlerini korusun kollasın iyilerle karşılaştırsın.

başınız sagolsun
Allah rahmet eylesin
ne denirki herşey boş artık

Allah rahmet eylesin.
Unutulmaz ama zamanla acıyla yaşamaya alışıyor insan.
Allahım sizlere sabır ve dayanma gücü versin inşallah.

Hepinizden allah razı olsun , sağolun derdime içimin yangınına ortak oldunuz :KK43:

aynısını yaşadım seni çok iyi anlıyorum hatta bu olay bizim ailede trawma sebebi oldu bir yıl oldu ama unutamadık hiç birimiz her gün aklıma gelmediği gün yoook onunda bir bebeği kaldı seniiiii çoook iyi anlıyorum allah sabır versin...
Nasıl iyileşeceğiz , nasıl dinecek acısı , şaka gibi geliyor hala bana

Ben basta kuzeniniz erkek sandim. Meger bayanmis.
Dahada bi kala kaldim.
Ne denilirki. Annesiz 2 yavru.
Sabir, binlerce sabir diliyorum sadece size.
Geride kalan yavrucaklarinin bahti hep guzel olur insallah, kapilar hep agzina kadr acilir onlarin hayatinda.
insallah.. amin..

Mekanı cennet, başınız sağ olsun...
Hiç geçmeyecek ama zamanla hafifleyecek.
Sabır...

Ben basta kuzeniniz erkek sandim. Meger bayanmis.
Dahada bi kala kaldim.
Ne denilirki. Annesiz 2 yavru.
Sabir, binlerce sabir diliyorum sadece size.
Geride kalan yavrucaklarinin bahti hep guzel olur insallah, kapilar hep agzina kadr acilir onlarin hayatinda.
insallah.. amin..
Erkekte olsa bayanda olsa ateş düştüğü yeri yakıyor , Allah iki çocuğuna sabır ve uzun ömür versin , dayanması çok zor..

Başınız sağ olsun :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Allah sabır versin geride kalanlarına.
Evlatları da küçüçükmüş. :KK61:

kızlar bugün 14 gün oldu kuzenime , ben ilk defa bu akşam karanlıkta tek başıma dışarı çıktım ve korktum , daha önce hiç olmayan birşey bu , karanlıktan , sessizlikten çok korktum koşakoşa eve geldim resmen , sizce neden korkuyorum

Back
X