Campix ile sigara bırakma deneyimim...

insallh bende böyle tarih yazıcam bu tarıhte bıraktım diye..bakalım ...

merak etme gün belirlemesende bırakıveriyosun farkında olmadan.sigara içerken ilaç içtiğinde çok bulantın oluyor ama.mecburen bırakacaksın sigarayı.

ben artık günde 2 tane bile içmiyorum ilaçtan 1 tane içiyorum.o bile yetiyor bana.

süper ya gercekten bunlar beni umutlandırıyor:))

hanımlar ben 3 senedir sigara bırakma sektöründeyim. ne olur yukarıdaki yazıyı dikkate alın.
yan etkileri çok yüksektir ve birçok ülkede yasaklanmıştır Champix.

lütfen kullanmayın bu ilacı!

hanımlar ben 3 senedir sigara bırakma sektöründeyim. ne olur yukarıdaki yazıyı dikkate alın.
yan etkileri çok yüksektir ve birçok ülkede yasaklanmıştır Champix.

lütfen kullanmayın bu ilacı!

mademki bu sektördesin iradeyle bırakamayanlara ne önerirsin ?
ben kardiyoloğuma söyledim kullandığımı son zamanlarda tansiyonum çok yüksekti.o bile onayladı ne gariptir !

mademki bu sektördesin iradeyle bırakamayanlara ne önerirsin ?
ben kardiyoloğuma söyledim kullandığımı son zamanlarda tansiyonum çok yüksekti.o bile onayladı ne gariptir !

canım şimdi ben bizi öneriririm diyeceğim ama bu kez reklam olacak:)
ben 9 sene içtim. son 2 sene 2 paket içtim üstelik ve ben astım hastasıyım. Bizim burası ile tanışmaya başlamam da böyle oldu zaten.

inan bana sigara irade ile bırakılmıyor. irade ile bırakmak dünya üzerinde sadece %2 başarılıdır. (bu oranı dünya sağlık örgütü belirler. Sigarayı irade gücüyle bırakıp 1 sene boyuncu dönmeyenlerin oranıdır.)

Allen Carr- Sigarayı bırakmanın kolay yolu diye bir bak istersen internetten. bu il ilaç, araç, makine kullanmak anlamsızdır. niye derseniz?

Nikotin vucuttan 72 saatte çekilir. Hatta insanlar kendi kendilerine sigarayı bıraksalar dahi bir süre sonra geri dönerler. bunun sebebi nikotin değildir arkadaşlar. sebebi hala sigaranın keyif verdiğini düşünmek, hala sigaranın strese iyi geldiğini düşünmek gibi nedenlerdir.

Yani sigara aslında psikolojik bir bagımlılıktır. bu yüzden "kafada biter" diye söylenir halk arasında. siz internetten bir bakın sonra sorularınız olursa ben burdayım:)

hepinizin bir an evvel kurtulması dileğiyle.

Not: Lugano nickini çok sevdim

Son düzenleme:

küçük oğlum tıpkı luganoya benziyor.saçlar aynı !

Daha önce de yazdığım gibi bırakma günümü 12. gün olarak belirlemiştim, ancak 11. gün bıraktım. 8. gün ilacın dozu 2 katına cıktıgı için etkisini daha fazla görebiliyorsunuz, 1 sigarayı yarısına kadar içmek de bile zorlanıyordum. Bugun sigarasız 2. günüm . ara ara kısa süreli isteklerim oluyo özellikle daha önce sigara içtigim zaman ve yerlerde mesela yemek sonrası gibi.

Devamı gelecek....

kızlarrrr,11.günüm ve 2 gundur sigara içmiyorum.dozu yukselttıgımden beri ilacı aldıktan sonraa sersemleşiyorum,tansıyonumda yukseliyor ama sanırım geçecek..

selam kıslar ben sigarayı bırakmayı başarıyorum galiba kendim bırakıyorum hiçbirşey kullanmadım iki ay oldu hala direniyorum bazen çok zorluyor ama direniyorum kafamda bitirdim desemde çok zorlanıyorum ama yenilmem

champıx kullanışımın 9. günü bugün...kendime 14. günü seçmiştim sigarayı bırakmak için ama 7. günün sonunda kurtuldum artık sigara içmiyorum :) sigara içenlerin yanında kalmaktan da rahatsız oluyorum...bırakmak istiyorsanız champıx çok büyük bir yardımcı..kesinlikle stres altında hissetmiyorsunuz kendinizi...Ama istemeniz çok önemli...gerçekten bırakmak istiyorsanız bırakıyorsunuz emin olun..

merak ettim tamamen bırakabildin mi ?

çok üzgünüm ama bırakamadım 5.günün sonunda dayanamayıp içtim. Bu arada söylemek istediğim başka birşey var 2 hafta öncesinde ani bir şekilde ruhsal sorunlarım oluşmaya başladı hala da devam ediyor ilacın etkisimiydi bilmiyorum. Basit dönemlik birşeydir diyip geçmesini bekliyorum...

ahhhh o kadar söyledim ama sana canım içme bu ilacın böyle bir yan etkisi var diye ahhh.

En yakın çevremde günde 2 paket sigara içipde desteksiz sigarayı bırakan çok kişi var.Eşim bırakalı 10sene ben bırakalı 6 sene oldu.İş iradede beyinde bitiyor.Şimdi nefret ediyorum sigaradan.Kapalı ortamdaki koku berbatda açık havada bile yanımdan geçenin kokusundan midem bulanıyor.Sizde öyle ilaçla değil iradenizle bitirin.Açık havada yürüyüş spor çok iyi geliyor.Bütün sıkıntı 10 gün bilemedin 15 gün sürüyor.Şahane son için bence değer.Sağlığınızın nasıl etkilendiğini bırakınca göreceksiniz.O zehire verdiğiniz parayı biriktirin kendinize hediye alın o paralarla çok güzel moral oluyor.Birde karabaş otu var.Dr. Adnan saraçoğlu anlatıyordu bir araştırın en azından bitki zararsız. Sigaradan tiksindiriyormuş.Mücadelenizde başarılar dilerim.

şu iradeyle bırakanlara hastayım zaten %5 ın içine girenler .ben bu konuda iradesizim

ben psikolojik bağımlılığımı yenemedim hiç ama bugün itibarı ile telkin dinlemeye başladım ve başarılı olacağıma inancım sonsuz... Psikolojik bağımlılığım son bulsun zaten fiziksel bağımlılık hemen alt edilebilecek seviyede hafiftir hadi bana bu defada şans dileyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…