Campix ile sigara bırakma deneyimim...

ben 20 gündür champix içiyorum.şuan bir kaçtane içiyorum.meme estetiği olduğum için içmemem lazım.
eşimde bende sıkı tiryakiyiz .ben bırakayım diye oda bıraktı hemde tamamen kendi iradesi ile .
şimdi başlarsam oda başlayacak.daha öncede ben hamileyken tiksiniyorum diye bırakmıştı.7 ay sonra ben başladım diye başladı.
oooffffff nefret ediyorum ya ne iradesizliktir bu .lütfen şu ilacın ismini bana verirmisin.duacın olurum

merak ettim tamamen bırakabildin mi ?

bende merak ettim canım bırakabildinmi ??? ilaç etkili ve yardımcıysa nişanlımada tavsiye edicem. ben çok şükür hiç başlamadım sigaraya onada bıraktırmaya çalışıyorum ama nuh dio peygamber demiyo aslında iradesi çok güçlü bi insan ama sigarayı bırakma konusunda tam karar veremiyo . aslında istiyo ama istemiyoda yani karışık biraz.:2:

kızlar ben de pzar günü yani ayın 3 ünde champix kullanmaya başladım bugun 3. günüm, ilk 3 gün sadece sabah 0.5 lik haptan içiliyor suan için sigara sayımda cok fazla değişim yok ama sigara içerken bir tiksinme ve mide bulantısı oluyor ve agzımda tuhaf bir tat oluyor ve sanki 2 senedir deiştirmeden kullandıgım sigara deil de farklı sevmediğim bir marka sigara içiyormusum gibi hissediyorum.

elimden geldiğince buraya yazarak size de yardımcı olucam, inş. hepimiz bırakırız.

ooo çok erken etkisini göstermiş.bende bu deiğin şeyler 7-8.günlerde başlamıştı.şuan 25.gündeyim ve yaklaşık 15 gündür hiç sigara içmiyorum.

ooo çok erken etkisini göstermiş.bende bu deiğin şeyler 7-8.günlerde başlamıştı.şuan 25.gündeyim ve yaklaşık 15 gündür hiç sigara içmiyorum.

canım şöle tiksinme oluyo ama cok yogun ben yine içtiğim kadar içiyorum o da alışkanlıktan ama isteğimde cok az da olsa azalma var ve bulantı oluyo hafif.
sen devam paketini almayı düşünüyormusun, ben ilk 1 ay da bitiririm diye düşünüyorum

sigara içtiğin için bulantın oluyor.içmesen bulantın geçer.şöyleki ilacı içtikçe etkisi çoğalıyor.önceleri sigarayı bırakamıyorsun ama azaltıyorsun.ben 1 paket içiyordum.kademeli olarak önce 10tane sonra 7 tane derken 3 tane içmeye başladım.bu arada meme estetiği olunca tamamen bıraktım.bahanesi oldu yani anlayacağın.şimdi kokusuna bile tahammül edemez hale geldim.bazen el alışkanlığıyla şeytan dürtüyor yakıyorum 1 tane ama sigarayı hiç içmemeiş biri gibi tiksinip atıyorum.ben devam paketini aldım.eczacım 4 ay kullanmamı önerdi.genelde bıraktım deyipte devam paketini içmeyenler tekrar başlamışlar.gerçiialçla da nereye kadar ama en azından dikişlerim iyi olana kadar içmesem o bile benim için çok büyük birşey .tabi benim eşimde bıraakınca tekrar başlamam diye düşünüyorum vallahi çok ayıp olur
öptüm seni

canım naaptın ne durumdasın ? bırakabildin mi ?eğer bırakamdıysan da su VEGAN ın bahsettiği ilacın adını öğrenebildin mi ?

Arkadaşlar champix ilacını kullananlara bi sorum var,ya da tüm sigara bırakmaya çalışanlar da

cevaplayabilir,sizde sigara içmeyince sinirlilik oluyo mu,herşeyi kırıp dökecek kadar aşırı bi sinir yani?

Ablam içmeyince o şekilde oluyodu,bi ilaçla bu sinir olayını halledip bıraktı,eşimde de aşırı olmasa da

sinir oluyo Ramazan ayında farkediyorum bunu yani içemediği için,o da bırakmak istiyo,farklı sigaralar

deniyo ama işin stresinden falan geri aynısı oluyo,devam yani...yorumlarıız neler merak ediyorum...
:44:

CHAMPİX kullanan biri olarak cevaplıyorum .HAYIR sinir falan yok ! sigara umurunda bile olmuyor.
aksine içenlere acıyarak bakıyorsun. sabahları mutlu huzurlu uaynıyorsun.ve iyiki içmiyorum diyorsun.
geçenlerde çok sevindiğim bişey oldu.bunu kutlamalıyım dedim.arabaya en sevdiğim cd yi taktım .arkama yaslandım.bide sigara yaktım ooohhhh sefam olsun diycektim ki. oda ne ! hiç ama hiç zevk almadım.fırlattım gitti.bütün neşemide aldı:2: attım ağzıma bir naneli sakız yoluma devam ettim.

bende aynı durumdayım 14 yıldır içiyorum neler yaptım bırakamadım .......kendimden nefret ettiğim zamanlar oldu ama yok aşırı bağımlıyım ..kafada bitiyor kesinlikle ...
bana bu ilaç konusunda yardımcı olurmusun adını söylermisin çok minnettar olurum ...özel msj atabiliyorsan oda olur burda yasaksa ilaç ismi vermek ...inşallah msjımı görürsün ........
herkes kurtulsun bu illetten inşallah

champixe fiyatı ne kadar arkadaşlar okudukça bende umutlandım gidip alsammı dedim eczaneden ona göre para alıcam yanıma alınca bende burdan sizinle paylaşırım inşallah kurtuluruz kızlar çok üzülüyorum halime ciğerlerim ötüyor nefes alırken artık 14 yıl oldu offfffffffffff:120:

baktım fiyatına 346 tl diyor internette........bende yanıma ona göre para alim diyom ben en iyisi kredi kartımla gideyim

Sigara bıraktıran Champix’e dava (VATAN, 8 Ocak 2011)

10.01.2011 -- 11:55

Türkiye'de de satılan sigarayı bıraktırma ilacı Champix'e ABD'de intihara yol açtığı gerekçesiyle dava açıldı. Pfizer'in ürettiği ilaç nedeniyle 37 kişinin intihar ettiği, bin 200 kişinin de intihar girişiminde bulunduğu veya intiharı düşündüğü iddia edildi. Türkiye'de Sağlık Bakanlığı, doktor ve eczacılara, Champix'in intihara yol açabileceği uyarısında bulunmuştu.

İntiharı düşündüren sigara bıraktırma ilacına 1200 dava
ABD'NİN tüm eyaletlerinden Chantix adıyla piyasada satılan sigarayı bıraktırma ilacını kullananların gönderdiği 1200'den fazla şikayet dilekçesi, ilacın üreticisi Pfizer firmasının başını ağrıtacağa benziyor. Ernest Cory adındaki bir avukat söz konusu şikayet dilekçelerini toplayarak Alabama eyaletinin federal mahkemesinde Pfizer hakkında ihmalkarlık davası açtı. Şikayetlerden yüzde 60'ının intihara teşebbüs ve intihardan bahsettiğine dikkati çeken Corry, çoğunlukla dilekçelerde atak, hafıza boşlukları ve ciddi nörolojik sorunların dile getirildiğini söyledi. İlaç Türkiye'de Champix adıyla satılıyor.

Pfizer iddiaları reddetti
Pfizer'in sözcüsü Victoria Davis ise şirketin Chantix'in üretimi, onaylanması ve pazara sunumunda sorumlu ve prosedüre uygun davrandığını belirtti. Davis ilacın, şikayette bulunanlarda nörolojik sorunlara yol açtığına ilişkin bilimsel bir kanıtın bulunmadığını söyledi. Daha önce de 'vareniklin' etkin maddeli ilacın, davranış değişiklikleri, depresyon, intihar düşüncesi gibi ciddi sorunlara yol açtığına dair şikayetler bulunuyordu. İlaç nedeniyle 37 intihar vakasına rastlandığı da bildirilmişti. Benzer şikayetlerden ötürü 2008'de Pfizer'e bir dava da New York'ta açılmıştı. Davalar ve yan etkileri konusundaki tereddütler yüzünden Chantix'in satışları düştü ve ilaç üreticilerine hedefledikleri parayı kazandıramadı. DIŞ HABERLER

başlangıc paketi yani ilk 30 günlük paketi 179 tl ye aldım ben ama önerilen kullanım 3 ay boyunca içilmesi, ama ben ilk ayda bitiricem inş. :)

Bugun 4. günüm az da olsa etkisini görmeye basladım, 12. günü bırakma günüm olarak belirledim.

hayırlısı bakalım.bir bırakta konuşalım

benimde bugün 5.günüm....hala sigara içiyorum ama tadı bi değişik sankii sevmediğim bi sigara gibi..
resmen zorla içiyorum piskolojık tamamıyla!insallah bende tıksınıcem sigaradan 14.gun belırledım ıradesızlıgımden dolayı..

24.03.2011 de bıraktım bende .hiç ama hiç canm istemiyor bilakis tiksiniyorum.hele kokusu öldürecek beni.ama ilacı içiyorum .devam paketinide aldım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…