Canım inşallah bırakırsın, başarırsın.. Fakat eğer bir şekilde bundan sonuç alamazsan da son çare oldugunu düsünüp moralini bozma çünkü benim tam 38 sene sigara içen babama ve günde üç paket malboro içen kuzenime sigara illetini bıraktıran bir şey var yani demek istediğim umarım bu kullandıgın sey işe yarar ama olmazsa ben sana o ilacın ismini verip yardımcı olurum..
ilaç biteli 5-6 gün oluyor sigarayı ise bırakmamın 3. günüydü bugün ilaçta bittiği için benim için günler biraz daha zor geçiyor nikotn geri çekilmelerini bugün çok daha fazla hissettim ama sonuna kadar dayanmaya devam kararlıyım...
emru umarım tekrar başlamamışsındır..
kızlar ben de pzar günü yani ayın 3 ünde champix kullanmaya başladım bugun 3. günüm, ilk 3 gün sadece sabah 0.5 lik haptan içiliyor suan için sigara sayımda cok fazla değişim yok ama sigara içerken bir tiksinme ve mide bulantısı oluyor ve agzımda tuhaf bir tat oluyor ve sanki 2 senedir deiştirmeden kullandıgım sigara deil de farklı sevmediğim bir marka sigara içiyormusum gibi hissediyorum.
elimden geldiğince buraya yazarak size de yardımcı olucam, inş. hepimiz bırakırız.
ooo çok erken etkisini göstermiş.bende bu deiğin şeyler 7-8.günlerde başlamıştı.şuan 25.gündeyim ve yaklaşık 15 gündür hiç sigara içmiyorum.
canım şöle tiksinme oluyo ama cok yogun ben yine içtiğim kadar içiyorum o da alışkanlıktan ama isteğimde cok az da olsa azalma var ve bulantı oluyo hafif.
sen devam paketini almayı düşünüyormusun, ben ilk 1 ay da bitiririm diye düşünüyorum
vegan umarım işe yararda başka birşeye ihtiyaç duymam ama eğerki işe yaramazsa sana ulaşacağım...
bugun yani dün :) . ilacımı aldım ama midem bulanıyor sürekli çok ara ara düzelir gibi oluyor tekrar başlıyor dikkat ettimde genelde sigara içtikten sonra oluyor ilk 3 gün günde tek doz(0.5 mg) kullanmam gerekiyor sabah 3. gün olacak 4. gün ise günde 2 doza çıkacak asıl ozamanan ciddi etkilerini bekliyorum ama bakalım neler olacak...
bu arada dualarınız için teşekkür ediyorum desteğiniz için de...
Arkadaşlar champix ilacını kullananlara bi sorum var,ya da tüm sigara bırakmaya çalışanlar da
cevaplayabilir,sizde sigara içmeyince sinirlilik oluyo mu,herşeyi kırıp dökecek kadar aşırı bi sinir yani?
Ablam içmeyince o şekilde oluyodu,bi ilaçla bu sinir olayını halledip bıraktı,eşimde de aşırı olmasa da
sinir oluyo Ramazan ayında farkediyorum bunu yani içemediği için,o da bırakmak istiyo,farklı sigaralar
deniyo ama işin stresinden falan geri aynısı oluyo,devam yani...yorumlarıız neler merak ediyorum...:44:
Canım inşallah bırakırsın, başarırsın.. Fakat eğer bir şekilde bundan sonuç alamazsan da son çare oldugunu düsünüp moralini bozma çünkü benim tam 38 sene sigara içen babama ve günde üç paket malboro içen kuzenime sigara illetini bıraktıran bir şey var yani demek istediğim umarım bu kullandıgın sey işe yarar ama olmazsa ben sana o ilacın ismini verip yardımcı olurum..
başlangıc paketi yani ilk 30 günlük paketi 179 tl ye aldım ben ama önerilen kullanım 3 ay boyunca içilmesi, ama ben ilk ayda bitiricem inş. :)
Bugun 4. günüm az da olsa etkisini görmeye basladım, 12. günü bırakma günüm olarak belirledim.
benimde bugün 5.günüm....hala sigara içiyorum ama tadı bi değişik sankii sevmediğim bi sigara gibi..
resmen zorla içiyorum piskolojık tamamıyla!insallah bende tıksınıcem sigaradan 14.gun belırledım ıradesızlıgımden dolayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?