• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Campix ile sigara bırakma deneyimim...

Bende bugün başlangıç paketinin ilk ilacını aldım.. Mide bulantım yok.. sigara içiyorum ama cnm istemeden.. yani içmesemde olur ama alışkanlık işte.. içiyim diye bütün gün kahve yaptım. sanki kahve olmasa içemicekmişim gibi geldi.. kurtulucam inşallah..

sana tavsiyem kesinlikle devam paketini kullan ben başlangıç paketi bitti sigarayı bıraktım devam paketini almadım ve sadece 5 gün dayanabildim sigarasızlığa ve bende müthiş derecede mide bulantısı yaptı 2-3 gün hasta gibi yattım sürekli birde depresif bir ruh hali içine girmiştim ilacı kullandığım zamanlarda

Slm Ebru hala sigara içmiyormsun bu gerçekten işe yaradımı dediğin şey tam olarak ne an

layamadım ilaçmı nette kitap cd diyo ilaç demiyo adını tam olarak alabilirmiyim birde nereden temin edebilirim lütfen çok istiyorum bırakmayı

Sigara içenler

- bağımlımıdır ?

- tiryakimidir ?

bağımlılık ve tiryakilik aynı şeydir hanımlar...
ama en kestirmesi sigara içmek bir bağımlıklıktır. belki soruyu söyle revize edebiliriz. bağımlılık mıdır? alışkanlık mıdır? diye
genelde bu ikisi tartışılır. alışkanlık zannedilir ama doğru bilinen bir yanlıştır. nacizane fikrimdir...

Slm Ebru hala sigara içmiyormsun bu gerçekten işe yaradımı dediğin şey tam olarak ne an

layamadım ilaçmı nette kitap cd diyo ilaç demiyo adını tam olarak alabilirmiyim birde nereden temin edebilirim lütfen çok istiyorum bırakmayı

merhaba evet içmiyorum :)) içmeyi de düşünmüyorum çünkü mutlu bir sigara içmeyenim...
özlemiyorum..
allen carr sigarayı bırakmanın kolay yolu diye aratabilirsin canım. bu şekilde her yerde çıkar. bize de haber ver. hadi bakalım şimdiden geçmiş olsun!:nazar:

haziranin 1nde champıx kullanmaya başladım 12nde sigarayı bıraktım atrıca ilacı 3 hafta kullandım son bir hafya hala duruyo ve ben 3 aydır sigara içmiyorum dr danışın kullanın derim ben 15 yıldır aktif içiciydim ve hiç bırakmayı düşünerek başlamadım sonuç iyi

merhabalar
ben yaklaşık 8 yıldır sigara içiyorum ve günde maalesef 1 paketi buluyor.bir kaç kere bırakmayı denedim yapamadım. çoğu zaman sigara içmek benim için zevk ve keyif haline geliyor.kimi zaman ise hiç canım istemese bile boşlukta gibi oluyorum psikolojik olarak yakıyorum.sigarayı bırakanlardan yardım ve deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum.şimdiden herkese teşekkür ederim.

merhabalar
ben yaklaşık 8 yıldır sigara içiyorum ve günde maalesef 1 paketi buluyor.bir kaç kere bırakmayı denedim yapamadım. çoğu zaman sigara içmek benim için zevk ve keyif haline geliyor.kimi zaman ise hiç canım istemese bile boşlukta gibi oluyorum psikolojik olarak yakıyorum.sigarayı bırakanlardan yardım ve deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum.şimdiden herkese teşekkür ederim.

merhaba canım olayın psikolojik kısmını anlamışsın zaten.. Yani artık ilaç araç makine olmuyor bu iş. sağlık bakanlığı champix'i denetlemeye almış ve artık 171'i arayanlara yada kliniklere gidenlere champix verilmesi yasak.

ben allen carr yöntemi ile bıraktım 2009 da istersen intenetten bir araştır. dilersen Emre Üstünuçar olarak da aratabilirsin. Bir an evvel kurtulman dileğiyle,

merhabalar

selam canım ben sigarayı bırakalı 4 ay oldu.allen carr yöntemi+wellbutrinle bıraktım.irade çok önemli.ne ilaç ne terapi hepside kısa sürelerde etki ediyor.önemli olan irade kullanmak.
ne zaman yakmak istesem terapiye gittim.şimdilerde kokusundan tiksiniyorum artık.inşallah bu işi başaracağıma inanıyorum.

Back