Hahahahaha bak bunu hiç düşünmemiştim kız heralde giymiyordu muhtemelenn biara çatala çıktı diye çok eleştiri alındı oyüzden okadar açıklara giremediler belkideHer ay adet goruyorken o korseyle pedini nasil degistiriyodu acaba
Hayır, yarın.
Niye kız yarınHayır, yarın.
Fakat fragmanda deli Feride'yi dürbünlü gördüm
Dava dosyalarımı bitirmem lazım. Iş bitmiyor bende bu aralar.Niye kız yarın
Feride kızını mahvettii mahv tamda orda bitti görücem dedi birlikte olmasını istedi zorla ya zaten kız hazır değill deli etti benii desen sedatt onu bırakıp gitcek başkalarına ya
Aaaa kolay gelsin canım benimm hayırli haberdir inşallah dava dediğinDava dosyalarımı bitirmem lazım. Iş bitmiyor bende bu aralar.
Yarın tekrarını izleyip gelcem buralara Jouuu
Sedat zaten Cana'yla kırıştırıyor, pislik herif.
Feride'nin karşısına kendinden deli biri çıkmalı
Görmedii ama aşağıdan o kapıdan çıkıp artık evden giderken tam yukarı doğru bakarken camda nalanla sedat nalanın karşıya bakarken gördü o baktığı yerede döndü baktıki feridee aman allahımmm utanmazz karı dedim yaMuzo da mı gördü sevişmeye başladıklarını?
Nalan' a da pes yani. Cana' ya takır takır cvp verebiliyor ama Feride'ye perdeyi kapatmicam diyemiyor.
canım kendinle ilgili problemi var bi telefonda doktorunla konuşurken pek bi duraksadııcamdaki kızın kitabını okuyan var mı acaba aranızda
selen ile levent çocuk konusunda neden uzlasamıyorlar
selen cocuk sorularında hep kacıyor çok merak ettım
Tamam canım benimmJoucuğumm, ben Youtube' dan izlicem sonra
Kaçırdım ben orayı tam açtım reklam başlamış. Feride hanım bu hersey beklenirTavuk_suyu_ izliyormusun canım
Gördünmü feride hanımıı sedatı yakaladı lafı yapıştırdı bu sedat akıllanmamış
Şuan başladıKaçırdım ben orayı tam açtım reklam başlamış. Feride hanım bu hersey beklenir
Rafet kalp krizi geçirdi hicte uzulmedim şahsenBende izleyemedim bu akşam sonunu yakaladım. baya olaylı bi bölüm sanırım . Ama sonunda gizemli Hayri’yi görebildik çok şükür