- 14 Ocak 2021
- 786
- 2.172
Evet, Nalan Hayri'ye kaçacak. Spoiler bende ama yoksa tadı kaçar demeyim.Abovvv hakkatmı olaylar olaylar yaniii bak şimdi nasıl tanışcaklar nasıl etceklerr abovv kafamda birsürü sorular
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, Nalan Hayri'ye kaçacak. Spoiler bende ama yoksa tadı kaçar demeyim.Abovvv hakkatmı olaylar olaylar yaniii bak şimdi nasıl tanışcaklar nasıl etceklerr abovv kafamda birsürü sorular
Evettt acaba bende duydum onu ama kadıncagızz neler yaşadı ilk kızından ilkbaşta bende kin kustum ama durum başka 2 ci kızınıda böyle korumak istedi ilkini koruyamadım diye diye hasta olduÖmrümün sonuna geldim gibi bir şey dedi. Bence Feride hasta. Ondan umuyorum ki gider yoksa o korsenin beş katlısını giydircem ona
Kitap okuyunca izlemek daha iyi heyecna oluyo heleEvet yaa bende heyecanla bekliyorum nasıl olcak diye. kitaptaki gibi olursa baya baya olaylar yani . Bekleyelim bakalım
O cana ne pohturr eğlencede gördünmü sedatı aklını başını almaya devam ediyo terbiyesizzzCana'ya korse giydirmeye yönelebilir ya da o zaman kalabilir
Amanınnn sus susss heyrcan kalmazzzEvet, Nalan Hayri'ye kaçacak. Spoiler bende ama yoksa tadı kaçar demeyim.
Kitabı daha güzel dizinde biraz abartmışlar ama ikisi de ayrı heyecanlıEvettt acaba bende duydum onu ama kadıncagızz neler yaşadı ilk kızından ilkbaşta bende kin kustum ama durum başka 2 ci kızınıda böyle korumak istedi ilkini koruyamadım diye diye hasta oldu
Kitap okuyunca izlemek daha iyi heyecna oluyo hele
Vallahaa ağlamaktan helak oluyorum kızzzyaKitabı daha güzel dizinde biraz abartmışlar ama ikisi de ayrı heyecanlı
Nalan gerçek kızları değil aslında olay çok başka diyorum . Başka da bişey demiyimEvettt acaba bende duydum onu ama kadıncagızz neler yaşadı ilk kızından ilkbaşta bende kin kustum ama durum başka 2 ci kızınıda böyle korumak istedi ilkini koruyamadım diye diye hasta oldu
Aynen canım gerçek kızı değill ama sanırım söyliycekler babası suçluyum dedi söylememiz lazımdı dediNalan gerçek kızları değil aslında olay çok başka diyorum . Başka da bişey demiyim
İlla söylücekler canım ama heyecanı kaçmasın diye uzatırlar .. bende Nalan’a çok üzülüyorum bide gerçek bi hikaye olunca daha üzücüAynen canım gerçek kızı değill ama sanırım söyliycekler babası suçluyum dedi söylememiz lazımdı dedi
Aynenn bak gerçek hikaye olunca dedim neelrde varmış yaa düşünsene o korse sabah akşam afedersin dışarda birşey içemiyorsun wc ye gidemicem diye ayy düşünmek bile çok kötüİlla söylücekler canım ama heyecanı kaçmasın diye uzatırlar .. bende Nalan’a çok üzülüyorum bide gerçek bi hikaye olunca daha üzücü
Öyle valla kendince kızı korumaya çalışmış ama kızın hayatını mahvetmiş. Okurken , izlerken bizim psikojimizi bile bozdular. Onları yaşayan kızı düşünemiyorum bile..Aynenn bak gerçek hikaye olunca dedim neelrde varmış yaa düşünsene o korse sabah akşam afedersin dışarda birşey içemiyorsun wc ye gidemicem diye ayy düşünmek bile çok kötü
Evett gerçeitenn allah sabır versiinn canım hala varmış böyleÖyle valla kendince kızı korumaya çalışmış ama kızın hayatını mahvetmiş. Okurken , izlerken bizim psikojimizi bile bozdular. Onları yaşayan kızı düşünemiyorum bile..
hiç bir filmde mi?Bende hiç ağlayamam filmlerde huyum kurusun
Heyecanla bekliyorum oğlumu uyutabilirsem izlicem inşallah
Uyusun ninni yap oğluşunuHeyecanla bekliyorum oğlumu uyutabilirsem izlicem inşallah
Başladığından beri takip edemedim ama bu sahneyi gördüm. Ya ne iğrenç bi kadın. Kızı da öyle bi korkutmuş ki sesini cikaramiyo . Ay ben sinir oldum burdakaplumbik aaayyy inanmıyorum ya anasının yaptığını görüyormusun birazdan dedi resmen camda izliyo kızının yaşantını eee pesss yaaa
Senmi benmi yaaa manyak karıııBaşladığından beri takip edemedim ama bu sahneyi gördüm. Ya ne iğrenç bi kadın. Kızı da öyle bi korkutmuş ki sesini cikaramiyo . Ay ben sinir oldum burda
Her ay adet goruyorken o korseyle pedini nasil degistiriyodu acabaAynenn bak gerçek hikaye olunca dedim neelrde varmış yaa düşünsene o korse sabah akşam afedersin dışarda birşey içemiyorsun wc ye gidemicem diye ayy düşünmek bile çok kötü