- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Aaaaa youtube ye eklenmemiş dahaaaaKizlar fragman olayyyy
Evett canım bende baktımm şaşırdım bukadar erken ekledilerndiyeYoutube' da yok
Youtube yüklemişler deminEvett canım bende baktımm şaşırdım bukadar erken ekledilerndiye
Insta gordumAaaaa youtube ye eklenmemiş dahaaaa
Tamam kuzumm bende gördüm az önce ekledim fragmanınıı perşembe günü beklicezzzInsta gordum
Heyecanli bayaTamam kuzumm bende gördüm az önce ekledim fragmanınıı perşembe günü beklicezzz
Evettt feride nalandanmı ögrendii oda ne çabuk dedii haa ama sedatla görüşcektii nasıl oldu bu sedat anladımı nalanın takip ettiğini acabaHeyecanli baya
O gun cana sedata mesaj atyr adil geliyor orda bir plan mi var?sedat gitmiyormu adanaEvettt feride nalandanmı ögrendii oda ne çabuk dedii haa ama sedatla görüşcektii nasıl oldu bu sedat anladımı nalanın takip ettiğini acaba
Evet anladi gitmedi cana da adili cgrdi bnceEvettt feride nalandanmı ögrendii oda ne çabuk dedii haa ama sedatla görüşcektii nasıl oldu bu sedat anladımı nalanın takip ettiğini acaba
Sedatın busefer son sansıı bunu bilse nalaannn bitirirrrO gun cana sedata mesaj atyr adil geliyor orda bir plan mi var?sedat gitmiyormu adana
Evettt onu diyorum bende adamı yersen yere attılarr yaaaEvet anladi gitmedi cana da adili cgrdi bnce
O kiz ne alaka melisayla yeniden mi gorusuyor sedat:ss kiz ki ulasiyor acaba yoksa o gece onla mi gorusmeye gidiyor canayla bulusmayipSedatın busefer son sansıı bunu bilse nalaannn bitirirrr
Evettt onu diyorum bende adamı yersen yere attılarr yaaa
Olabilirrr bende anlamadımm yaaa belkide o kız dedi ama o kız nasıl dicek teli yok birşeyi yokO kiz ne alaka melisayla yeniden mi gorusuyor sedat:ss kiz ki ulasiyor acaba yoksa o gece onla mi gorusmeye gidiyor canayla bulusmayip
EVet biir sekilde ulasti o gece ama bakalim nasilOlabilirrr bende anlamadımm yaaa belkide o kız dedi ama o kız nasıl dicek teli yok birşeyi yok
O melisaya niye yardım ediyorkii yanii ona nee sedatla geçmişi var anladımdaa yanii sananeeeEVet biir sekilde ulasti o gece ama bakalim nasil
Kim yardim ediyr cnm muzoyu mu diyorsn:sO melisaya niye yardım ediyorkii yanii ona nee sedatla geçmişi var anladımdaa yanii sananeee