- 20 Mart 2008
- 140.542
- 210.498
- 60
Hayrinin kaşı gözü ayrı oynuyordu hep kitapta..Dizide bir tane normal durumlu insan yookk ki. Hayri’den umutluyduk, o bile fos çıkıcakmıŞ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayrinin kaşı gözü ayrı oynuyordu hep kitapta..Dizide bir tane normal durumlu insan yookk ki. Hayri’den umutluyduk, o bile fos çıkıcakmıŞ
Haaa ondan ayrılmış demekkii bende diyorum noldu bunlaraGene ekşınlar dönüyor selenle levent evden ayrıldı rafet leventin canına okudu.
Bşiler yaotı gene uslu durmadı hiç.
Evet onu biliyorumm ama genede onda yasıycakmış 2 bolüm daha gectimi kesin görecezHayri evli 3 çocuklu birde.
Rafetle gülcihanın evlilik yıldönümünde barkovizyon gösterisi yaoacaktı selen,cana ve sedatın öpüşme sahneleri çıktı.Haaa ondan ayrılmış demekkii bende diyorum noldu bunlara
Evet onu biliyorumm ama genede onda yasıycakmış 2 bolüm daha gectimi kesin görecez
hayri daha rezil bi adam. Bir de sulu . itici ya :)Hayri evli 3 çocuklu birde.
Aaaaa leventmiymiş ben hayri sandım ohaaaa ama hayride gördü nasıl oluyorr da o birşey demedi onuda unutmuşum sormaya oda ne söyluyo manyakk kocasını korumuyorr ondan adam evden çekti gittiiRafetle gülcihanın evlilik yıldönümünde barkovizyon gösterisi yaoacaktı selen,cana ve sedatın öpüşme sahneleri çıktı.
Levent yapmış bunuda,selende duyunca söyledi.
Evet hayri hep kendi evinde kaldı zaten.
Kesinlikle rezil biradam zaten..hayri daha rezil bi adam. Bir de sulu . itici ya :)
Sırf yönetim kurulu başkanı selen olsun diye yapmış söyledi zaten selenede bunu,selen bu yüzden terk etti hemen.Aaaaa leventmiymiş ben hayri sandım ohaaaa ama hayride gördü nasıl oluyorr da o birşey demedi onuda unutmuşum sormaya oda ne söyluyo manyakk kocasını korumuyorr ondan adam evden çekti gittii
AbooovvvvvvvKesinlikle rezil biradam zaten..
Sırf yönetim kurulu başkanı selen olsun diye yapmış söyledi zaten selenede bunu,selen bu yüzden terk etti hemen.
Hayri sonra muzoya itiraf etti,hayri bir anda kapattı laptopu o sıradada levennt koştu flaş belleği çıkardı hayride gördü bunu.
Yaaaa neler oldu nelerrrAbooovvvvvvv
Evett orasını gordümm selen niye şaşırdııı adam kavga edemezmi yaniYaaaa neler oldu nelerrr
Sonrada ablasına gitti levent dünkü bölümdede enişyesiye kavgaya tutuştu zil çaldı selen geldi o sırada oraya.
Enişte kovdu evden ondan.Evett orasını gordümm selen niye şaşırdııı adam kavga edemezmi yani
Kaldı levent kimsesizz ama selen alır onu barışırlarEnişte kovdu evden ondan.
Aynen giderler beraber yine kapar leventiniKaldı levent kimsesizz ama selen alır onu barışırlar
Ya bide catlatma iğnesi vuruldu o iş oldumuAynen giderler beraber yine kapar leventini
Ah Nalan, üzümlü kekimHayrinin kaşı gözü ayrı oynuyordu hep kitapta..
Hayri evli3 de çocuğu var karısını Nalanla aldatacak Nalani da Karadenizli bı kızla aldatacakama evliymiş evliyken başkasına bakıyor.
Nalan yine üzülecek
Hayır Levent yaptığını Selene itiraf etti Selen hiç birnsey söylemedi ama biraz kızdı sonra babası bir şekilde öğrenmiş i yuzden Selene leventten ayrılacaksın dedi Selen de ayrılmam dedi kocasıyla otelde kaldılar falan sonra Selen ağzından kaçırdı babam bu sefer bizi kesin boşatır gibi bsy çıktı ağzından leventte nasıl yani falan dedi Selen geçiştirdi sonra levent gitti Rafete sorduRafette bı güzel azarladi kızımı seninle beraber olmasına izin vermem artık vs konuştu bunun uzerine levent Selene sen babandan ayrı olamazsın bunu ben istemem zaten deyip terk ettiKesinlikle rezil biradam zaten..
Sırf yönetim kurulu başkanı selen olsun diye yapmış söyledi zaten selenede bunu,selen bu yüzden terk etti hemen.
Hayri sonra muzoya itiraf etti,hayri bir anda kapattı laptopu o sıradada levennt koştu flaş belleği çıkardı hayride gördü bunu.
Ayyyy levent ne harika bi insanHayır Levent yaptığını Selene itiraf etti Selen hiç birnsey söylemedi ama biraz kızdı sonra babası bir şekilde öğrenmiş i yuzden Selene leventten ayrılacaksın dedi Selen de ayrılmam dedi kocasıyla otelde kaldılar falan sonra Selen ağzından kaçırdı babam bu sefer bizi kesin boşatır gibi bsy çıktı ağzından leventte nasıl yani falan dedi Selen geçiştirdi sonra levent gitti Rafete sorduRafette bı güzel azarladi kızımı seninle beraber olmasına izin vermem artık vs konuştu bunun uzerine levent Selene sen babandan ayrı olamazsın bunu ben istemem zaten deyip terk etti
Üzülecek nalan gene.Ah Nalan, üzümlü kekim
Laz kızıda hayrinin canına okuyacak.Hayri evli3 de çocuğu var karısını Nalanla aldatacak Nalani da Karadenizli bı kızla aldatacak
Levent söyledi zaten selene bunu.Hayır Levent yaptığını Selene itiraf etti Selen hiç birnsey söylemedi ama biraz kızdı sonra babası bir şekilde öğrenmiş i yuzden Selene leventten ayrılacaksın dedi Selen de ayrılmam dedi kocasıyla otelde kaldılar falan sonra Selen ağzından kaçırdı babam bu sefer bizi kesin boşatır gibi bsy çıktı ağzından leventte nasıl yani falan dedi Selen geçiştirdi sonra levent gitti Rafete sorduRafette bı güzel azarladi kızımı seninle beraber olmasına izin vermem artık vs konuştu bunun uzerine levent Selene sen babandan ayrı olamazsın bunu ben istemem zaten deyip terk etti
Üzülecek nalan gene.Ah Nalan, üzümlü kekim
Laz kızıda hayrinin canına okuyacak.Hayri evli3 de çocuğu var karısını Nalanla aldatacak Nalani da Karadenizli bı kızla aldatacak
Levent söyledi zaten selene bunu.Hayır Levent yaptığını Selene itiraf etti Selen hiç birnsey söylemedi ama biraz kızdı sonra babası bir şekilde öğrenmiş i yuzden Selene leventten ayrılacaksın dedi Selen de ayrılmam dedi kocasıyla otelde kaldılar falan sonra Selen ağzından kaçırdı babam bu sefer bizi kesin boşatır gibi bsy çıktı ağzından leventte nasıl yani falan dedi Selen geçiştirdi sonra levent gitti Rafete sorduRafette bı güzel azarladi kızımı seninle beraber olmasına izin vermem artık vs konuştu bunun uzerine levent Selene sen babandan ayrı olamazsın bunu ben istemem zaten deyip terk etti