• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşırmakinemde sorun var galiba

Suyla beraber tortu,düğme gibi parça geldi mi acaba ?

Ben olsam,yerler iyice kuruduysa,tekrar denerim.
1-2 parça birşey atıp kısa program açarım.

İş çıkmasına üzüldüm ama ben bu şekilde 1-2 sefer başarılı oldum.
Ve sana yazmadan önce netten baktım.Su boşaltmayınca aynı şeyi tavsiye etmişler.
İşe yarasaydı,zahmetine değerdi en azından:(

Suyla beraber tortu,düğme gibi parça geldi mi acaba ?

Ben olsam,yerler iyice kuruduysa,tekrar denerim.
1-2 parça birşey atıp kısa program açarım.

İş çıkmasına üzüldüm ama ben bu şekilde 1-2 sefer başarılı oldum.
Ve sana yazmadan önce netten baktım.Su boşaltmayınca aynı şeyi tavsiye etmişler.
İşe yarasaydı,zahmetine değerdi en azından:(

bende hatırlıyorum annem o kapagı açıyordu suyu boşaltıyordu birşey kaçınca siz söyleyınce ondan hemen denemeye kalktım ama malesef başarılı olamadım belkı sabremedim ama temiz su aktı temız dedigim bulanık ama tortu falan yoktu düme falanda çıkmadı acaba çorap falan mı kaçtı diye düşündüm ama tam çıktı çoraplar falanda bilmiyorum yarın gelmezse tamırcı bıdaha denerım boşaltmayı.. saol buarada yardımcı oldugun için fikir verdigin için:)

bizdede arada aynı sorun oluyor tekrar başlat düğmesine bas ikili ışık yanınca yıkamaya tekrardan başlıyacak ikinci seferdede sıkmazsa makinenin düğmesini sıkmaya getir öylede sıkmazsa servis çağırın

bizdede arada aynı sorun oluyor tekrar başlat düğmesine bas ikili ışık yanınca yıkamaya tekrardan başlıyacak ikinci seferdede sıkmazsa makinenin düğmesini sıkmaya getir öylede sıkmazsa servis çağırın

yaptım dediklerınızı ama sıkmaya almıyor beklıyor 2 kere yıkadım çamasırları sıkmaya gelince kalıyor malesef tamirci amcasının elinden öper artık makinem:)

Cevap için geç kalmış olabilirim ama aynısı geçen yaz sonu benim makinemde de oldu.Arkadaşların verdiği tavsiyelerin hepsini denedim ama başarılı olamadım.Servis çağırmak zorunda kaldım.Bakım dahil 200 idi galiba..Makine kireçlenmiş demişlerdi.Geçen gün yine aynı ışık yandı korktum.Çünkü daha öncekinde de son aşamaya gelmeden önce bir kaç kez ışık yanmıştı.Bu sefer makineyi değiştiririm artık..

Cevap için geç kalmış olabilirim ama aynısı geçen yaz sonu benim makinemde de oldu.Arkadaşların verdiği tavsiyelerin hepsini denedim ama başarılı olamadım.Servis çağırmak zorunda kaldım.Bakım dahil 200 idi galiba..Makine kireçlenmiş demişlerdi.Geçen gün yine aynı ışık yandı korktum.Çünkü daha öncekinde de son aşamaya gelmeden önce bir kaç kez ışık yanmıştı.Bu sefer makineyi değiştiririm artık..

Bu arada makineyi söküp götürüyorlar.Çok çabuk halletmişlerdi.

Back
X