• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşırmakinemde sorun var galiba

gizzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
731
335
103
çamaşır makinem sıkmaya geçmiyor sabah 10 bucukt açtı 2 de hala çalışıyordu durulamada kalmıs 2 buçukta tekrar kısa programda açtım hala durulamada sıkmaya geçmıyor hafıften bi kokuda var direk sıkmayada almadı napıyım biraz daha kapatıyım mı dinlensin içindeki çamasırlar kötü olurmu? yardım edin lütfen..

sıkma ve durulama ısıgı aynı anda yanıp sönüyordu bende kapattım şimdi tekrardan napcam yaa

büyük olasılıkla sıkma sisteminde bir sorun var, araya çorap gibi bişide kaçmış olabilir, bir tamirci çağırmalısın garantiliyse yetkili sevrisi tabiki
bunun dışında çamaşırlarını o şekilde çıkartıp karşı komşundan falan yardım istemeni öneririm onun makinasını kullanabilirsin bir defalığını
zaten servisde içinde çamaşırlarla makinanızı yapamaz

bunun dışında buradan ne gibi bir yardım alabileceksiniz gerçekten merak içindeyim

büyük olasılıkla sıkma sisteminde bir sorun var, araya çorap gibi bişide kaçmış olabilir, bir tamirci çağırmalısın garantiliyse yetkili sevrisi tabiki
bunun dışında çamaşırlarını o şekilde çıkartıp karşı komşundan falan yardım istemeni öneririm onun makinasını kullanabilirsin bir defalığını
zaten servisde içinde çamaşırlarla makinanızı yapamaz

bunun dışında buradan ne gibi bir yardım alabileceksiniz gerçekten merak içindeyim

komşum yok sayılır müstakil evim:( burdan belkı servis çagırmadan benim yapabilcegim birsey vardır diye yardım istedim bi umut işte

bende geçen gun oğlumun yorganını attım yer var dıye bide bahtanıyesını attım sımaya geçti yıkamayı bıtırdı ama sulu kalmıştı bozuldu sandım çamaşırlar ağır gelmiş acaba sızınkıde böyle bı durummu

bende geçen gun oğlumun yorganını attım yer var dıye bide bahtanıyesını attım sımaya geçti yıkamayı bıtırdı ama sulu kalmıştı bozuldu sandım çamaşırlar ağır gelmiş acaba sızınkıde böyle bı durummu

yorgan falan degıl kıyafet attım ama olabilir belki agır gelmiştir peki sonra nasıl anladınız çalıştını ama benimki hiç sıkmaya almıyor direk bitti diye gösteriyor

Son düzenleme:
benimde makinede aynı sorun olmuştu. çamaşırlar ıpıslak çıkıyordu. servisi çağırdım. geldiller. altında bi kapak var leğen istedi o suyu boşalttı. madeni para kaçmış içine o yüzden sıkmada problem olmuş. istersen sende servisi çağır. 10 dakikada hallediyorlar.

Makinenin önyüzünde,altta,benzin kapağına benzer bir kapak olması lazım.
O kapağı açıp,içindeki suyu akıtırsan belki faydası olur.

Bu işlemi yapmadan önce,makinenin FİŞİNİ MUTLAKA ÇEKmeni ve yerlere bez sermeni öneririm.
Pompaya yabancı madde kaçmışsa,böylece temizlemiş olursun.

Bu işlemi yapmadan önce,makinenin FİŞİNİ MUTLAKA ÇEKmeni ve yerlere bez sermeni öneririm.

teşşekkür ederim hemen denıycem

benimde makinede aynı sorun olmuştu. çamaşırlar ıpıslak çıkıyordu. servisi çağırdım. geldiller. altında bi kapak var leğen istedi o suyu boşalttı. madeni para kaçmış içine o yüzden sıkmada problem olmuş. istersen sende servisi çağır. 10 dakikada hallediyorlar.

makinenın içinde akşama yetişmesi gereken kıyafetler var servis çagırsam hemen gelmezler elimde sıkmaya kalksan aksama kurumaz ama arkadasın söyledigini yapcam bakalım inş çalısır..

yorgan falan degıl kıyafet attım ama olabilir belki agır gelmiştir peki sonra nasıl anladınız çalıştını ama benimki hiç sıkmaya almıyor direk bitti diye gösteriyor

senın problem fakrklı snaırım bişi kaçmışta olabılır ben eşime dedim makına bozuldu dıye oda çok dolrumuşsun dedi :17::17: sonra tek tek attım mis gibi çıktı

fişi çekmek yerine sigortayı kapatsam fişi zor yerde makıneyı çekemedım de

senın problem fakrklı snaırım bişi kaçmışta olabılır ben eşime dedim makına bozuldu dıye oda çok dolrumuşsun dedi :17::17: sonra tek tek attım mis gibi çıktı

keşke benimde öyle olsa ama meleknaz arkadasın dedıgını yapcam şimdi inş işe yarar

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

:( arkadaşın dedigini yaptım ama tüm mtfak su altında kaldı( çamaşır makinem mutfakta) ıslak ıslak astım çamaşırları tamirci beklıyorum ama bugün gelemıycekmiş:( niye en olmadık zamanda bozulur şu makineler anlamıyorum..

Suyu boşalttıktan sonra tekrar çalıştırmayı denedin mi ?

Halledebildin mi merak ettim.

yok makine beni halletti temizlık yapıyordum yeni bitirdim su tüm mutfagı mahvetti:( altına legen falan koyamadım çok aşagıda o dedigin kapak bende bezim üstüne açtım birden açınca mahvoldu her yer bide mutfakta makine sen düşün yani:) ama en azından denemiş oldum:)

Back
X