- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
- Konu Sahibi 1cilek1karamel
-
Öncelikle çamaşırlarını çok bekletme kir içine işliyor zamanla.
Beyazları hep 60 da yikarim ariel toz ile.
Renklileri de 40 da yikarim bingonun sıvı deterjanı ile.
Yumuşatıcı olarak abc kullanıyorum ama bingonun kokusu yeterli bile oluyor.
Ayrıca makineyi çok doldurmak, ıslak çamaşırların kalması kötü kokuyu arttırır.
beyazlar için koslanin beyazlaticisini kullanabilirsin çamaşır suyu zamanla sararma yapabilir.
bosch marka benimkisi bende acaba makinedemi sorun var diye dusunmuyor degilimSiemens akıllı çamaşır makinesi kullanıyorsan aramıza hoş geldin dicem. Üç sefer servis çağırdık ve hâlâ değişen bir şey yok. Daha önce 4-5 farklı makinede yıkadığim çamaşırlar bu makinede olduğu gibi geri çıkıyor.
sivi deterjanada koymak oluyor mu peki?ben beyazlarımı yıkarken bır tatlı kaşığı deterjan gözüne veya dırek çamaşırlara karbonat koyuyorum yıllardırda yumuşatıcı kullanmam mis gıbı çıkıyor çamaşırlarım sadece deterjan kokusuyla
aslında tüm çamaşırlarım ıcın karbonat koymaya çalışıyorum
bilmiyorum ki bosch markasinin son cikan modellerinden aslinda ve daha 2 aylik ama ne yaptiysam olmadi oyle cok kirli de degil 2 defa gunluk giydigimiz esyalar.Bence makinaniz mı iyi çıkmadı acaba bence sizde bı kusur göremedim.markasiz deterjan kullansam bile camaşırları m çok güzel oluyor
peki on yikama gizunede deterjan koyuyormusunuz?Beyazları 95 derece on yıkamalı atarım tiril tiril çıkar nevresim çarşafı 60 derece de atarım durulamayi 4 5 yaparım deterjan kalmasın kokmasın diye kazakları da hızlı yıkamaya renk ve cinsine göre ayarlarım 30 derecede mükemmel olmuyor mis gibi de kokmuyor çünkü gereksiz deterjan doldurma huyum yok ki kokmasın da ağır zaten burnum hemen tıkanıyor... birde 1 2 ayda 70 derecedr az deterjan ile makinayı calistiririm sağ alt kapak kısmı oluyor onu da temizlemek gerek eğer bunları yapıp sonuç aynı ise deterjan değiştir konsantre ürün kullanıyorsan normal ürün dene özellikle yumusaticida değişiyor koku
dogru ikisi ayniymisKosla vanish zaten tatlım aynı şey.evet renklilerede kullanıyorum ben.Bir de yüksek ısıdada yıkamam hiç.Beyazları 40 derecede renklileri 30 derecede yıkıyorum.Mis gibi pırıl pırıl.Deterjan adıda vereyim ariel dağ esintisi toz olanı.
yarim cay bardagi deterjanmi?Yarım çay bardağı kullan çünkü leke kalıo
Evet benim de lekelenme oluyodu öyle yapınca geçtiyarim cay bardagi deterjanmi?
beyazlar icin 90 derecede yikayan arkadaslar varmisNesi yanlış ,derecede sorun yok bence .arkadaşların söylediği gibi makineyi boş çalıştır ,temizlensin. Bana göre senin sorunun deterjan ..ben bazen iki kere yıkıyorum beyazları ,mükemmel oluyor .
ama benim makinede olmuyor ki lekeli attigim camasirlardan lekeler cikmiyorEvet benim de lekelenme oluyodu öyle yapınca geçti
bende son care oyle yapacagim cunku annemde de cikiyor bende onun yaptiklarini yaptim yok olmadiValla eşimin forma gibi birşeyininde kol altları sarıydı naptıysam geçmedi parfüm lekesi beyazda yıkıyorum tabidetarjanda kötü kullanmıyorum ve domestosda kullanıyordum yok çıkmıyordu ayaklarım kırıldığında anneme taşındık karı koca tabi kıyafetlerimiz yıkanıyot orda bi baktım eşimin tshirtü bembeyaz çıktı biz şok sadece beyazlarla yıkanmış ve domestos bile koymamış annem makinadan heralde çünkü kullandığı deterjanı aldım bende değişmedi öylede iyi bir makina değil ama şanş işi demek böyle şeyler
Yarın sakin kafayla yazarım kafam durduama benim makinede olmuyor ki lekeli attigim camasirlardan lekeler cikmiyor
olur tabiki tesekkurlerYarın sakin kafayla yazarım kafam durdu
Demek ki analarımız bu işi biliyor o zamanbende son care oyle yapacagim cunku annemde de cikiyor bende onun yaptiklarini yaptim yok olmadi
aynen oyle butun çamaşırları tpplayip ona goturesim varDemek ki analarımız bu işi biliyor o zamanbence daha çok makinayla alakalı diyorum ben ayrıca beyazlarıda 60 dan aşağı yıkamıyorum
Kız nasıl beyaz birşeyin yok 30 da çamaşır yıkamakVhalla ben herseyi 30 derecede yıkıyorum
Siyahlarla renklileri ayırmiýorum
Su an anladım ki beyaz birseyim yok :)
Daha camasirlarin başina bisey gelmedi :)
Vhalla tek bir bluzum dahi yok beyazKız nasıl beyaz birşeyin yok 30 da çamaşır yıkamaksenin kıyafetler yıpranmıyordur hiç ben beyazları 60 da ve domestossuz asla yıkayamıyorum genede lekeli çıkıyor
Aslında en güzeli vallaVhalla tek bir bluzum dahi yok beyaz
Hatta ic camasirim beyaz da yok su an fark ettimsadece ev icinde giymek icin askıli body var beyaz birde eşimin bir kac atleti ha birde oglumun zıbınları onlar da arada kaynıyor
Biz beyaz düşmanıymışız
Bilmiyorum ya beyazı yakıştıramiyorum kendime ben beyaz ustum beyaz sönuk gosteriyor ondan herhaldeAslında en güzeli valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?