çamaşırlarla başım dertte :(

not aldim hepsini cok tesekkurler

bosch marka benimkisi bende acaba makinedemi sorun var diye dusunmuyor degilim

sivi deterjanada koymak oluyor mu peki?

Bence makinaniz mı iyi çıkmadı acaba bence sizde bı kusur göremedim.markasiz deterjan kullansam bile camaşırları m çok güzel oluyor
bilmiyorum ki bosch markasinin son cikan modellerinden aslinda ve daha 2 aylik ama ne yaptiysam olmadi oyle cok kirli de degil 2 defa gunluk giydigimiz esyalar.

peki on yikama gizunede deterjan koyuyormusunuz?

dogru ikisi ayniymis ariel kesinlikle alacagim cok tavsiye edilmis tesekkur ederim yardimlariniz icin

Nesi yanlış ,derecede sorun yok bence .arkadaşların söylediği gibi makineyi boş çalıştır ,temizlensin. Bana göre senin sorunun deterjan ..ben bazen iki kere yıkıyorum beyazları ,mükemmel oluyor .
beyazlar icin 90 derecede yikayan arkadaslar varmis evet bir kere bos calistiracagim 2 aylik makine oldugu icin hic aklima gelmemisti

bende son care oyle yapacagim cunku annemde de cikiyor bende onun yaptiklarini yaptim yok olmadi

Vhalla ben herseyi 30 derecede yıkıyorum
Siyahlarla renklileri ayırmiýorum
Su an anladım ki beyaz birseyim yok :)
Daha camasirlarin başina bisey gelmedi :)

Vhalla ben herseyi 30 derecede yıkıyorum
Siyahlarla renklileri ayırmiýorum
Su an anladım ki beyaz birseyim yok :)
Daha camasirlarin başina bisey gelmedi :)
Kız nasıl beyaz birşeyin yok 30 da çamaşır yıkamak senin kıyafetler yıpranmıyordur hiç ben beyazları 60 da ve domestossuz asla yıkayamıyorum genede lekeli çıkıyor

Kız nasıl beyaz birşeyin yok 30 da çamaşır yıkamak senin kıyafetler yıpranmıyordur hiç ben beyazları 60 da ve domestossuz asla yıkayamıyorum genede lekeli çıkıyor
Vhalla tek bir bluzum dahi yok beyaz
Hatta ic camasirim beyaz da yok su an fark ettim sadece ev icinde giymek icin askıli body var beyaz birde eşimin bir kac atleti ha birde oglumun zıbınları onlar da arada kaynıyor
Biz beyaz düşmanıymışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…