- Konu Sahibi 1cilek1karamel
-
deterjan farketmıyo hangısı olursa olsunsivi deterjanada koymak oluyor mu peki?
Bosh ve Siemens aynı fabrikanın ürünleri zaten. Muhtemelen makinede sıkıntı vardır. Modelini yazıp internette şikayet var sayfasına bi bakın. Biz de 6 ay kadar sonra gördük o şikayetleri malesef. Akıllı teknoloji çok da iyi olmuyormus mek ki. Ben de iki yıl önce 3000 vererek son model almıştım.bilmiyorum ki bosch markasinin son cikan modellerinden aslinda ve daha 2 aylik ama ne yaptiysam olmadi oyle cok kirli de degil 2 defa gunluk giydigimiz esyalar.
Benimki de yeni ,kurulumunu yaparken servis elemanı uyarmıştı beni ,mutlaka ayda bir boş çalıştırın ,diye ..beyazlar icin 90 derecede yikayan arkadaslar varmisevet bir kere bos calistiracagim 2 aylik makine oldugu icin hic aklima gelmemisti
Evet ya onlardan alsam ise yarar mi ki..gordum gecen gun de.. yaa en baba deterjan cikaramiyo bunlar bi ise yaramaz diye dusunmustum.
Canım ben beyazlar için toz arieli kullanıyorum hepsinde. Üstünde yaziyo zateno zaman toz ariel alsam beyazdada renklilerdede kullansam olur mu? birde cesitleri var mi toz olanlarin?
Çok makbule geçer valla:)ben yazan arkadaslarin butun tavsiyelerini uygulayacagim hangisi ise yararsa yine yazarim buraya cunku beyazlarla basim buyuk dertte
iki göz var zaten 1.ci ye ve ikinciye koyuyorum her yıkamadapeki on yikama gizunede deterjan koyuyormusunuz?
sıvı deterjan kullanırken deterjan gözünde bir ayarlama yapman gerekiyor mu bende kullandım bir ara sanki hemen makinenin içine dökülüyorHaaa birde toz arieli renklilerde kullanma sakın ağartıyor renklileri. Ben renklilerde sıvı deterjan kullanıyorum ariel,persil,bingo,omo bunlardan hangisi denk gelirse
Yok yapmıyorum yani yapacak bi yeri yok makinanın döküyorum gidiyor evet ama çamaşırlar tertemiz çıkıyor boşa gitmiyor demekkisıvı deterjan kullanırken deterjan gözünde bir ayarlama yapman gerekiyor mu bende kullandım bir ara sanki hemen makinenin içine dökülüyor
Deterjanı 1 çay bardağı koyuyorum 1 yemek kaşığı karbonat göz kararı da sirke karıştırmadan hepsini deterjan gözüne koyuyorum .beyaz sirke ve karbonati deterjanla mi karistiyorsunuz peki?sivi arap sabunlari varmis onu denemek benimde aklima geldi ama cesaret edemedim doğrusu
tekrar deneyim bakalım özellikle siyahlar için istiyorum teşekkür ederimYok yapmıyorum yani yapacak bi yeri yok makinanın döküyorum gidiyor evet ama çamaşırlar tertemiz çıkıyor boşa gitmiyor demekki
Persil cnm birde şuan kullandığım yumuşatıcı Yumos lilyum ve lotus çiçeğipersil mi perwol mu?
aspirin arastirdim ama bir cok marka var siz hangisini kullaniyorsunuz acaba?koltukaltı lekelerinin oluşmaması için black-white deodorantlardan kullanın (benimki nivea çok memnunum asla iz yapmıyor.
yaka ve kol kirleri için aspirin sıkıp öyle atın makineye,
giysilerinizi günlük değiştirin, fazla kirlenmesinler, uzun süre giyilen/kullanılan şeylerin kir içine işliyor.
beyazları 60 derecede, renklileri 30 derecede yıkıyorum.
beyazlar için toz, renklilere sıvı deterjan kullanıyorum.
yıllardır giydiğim beyaz bluzlarım/gömleklerim dün alınmış gibi bembeyazlar.
Bim den alıyorum ben aspirini.aspirin arastirdim ama bir cok marka var siz hangisini kullaniyorsunuz acaba?
Annenin makinesi eski makinelerden mi annem de 25 yıllık makinesi değişirdi ki bir kere bozulmamıştı biz yeni model a sınıfı vs alalım dedik yoksa hayatta değiştirmezdi çok memnundu,şimdiki makinede iyi ama annem hala onun yeri başkaydı diyor bencede beyazlar yine bembeyaz çıkıyor ama eski makinde dahada beyazdı,yumuşatıcının kokusu uzun süre gitmiyordu bence eski makineler daha iyi.Demek ki analarımız bu işi biliyor o zamanbence daha çok makinayla alakalı diyorum ben ayrıca beyazlarıda 60 dan aşağı yıkamıyorum
Regal bora 806 t bildiğin dandik markayaAnnenin makinesi eski makinelerden mi annem de 25 yıllık makinesi değişirdi ki bir kere bozulmamıştı biz yeni model a sınıfı vs alalım dedik yoksa hayatta değiştirmezdi çok memnundu,şimdiki makinede iyi ama annem hala onun yeri başkaydı diyor bencede beyazlar yine bembeyaz çıkıyor ama eski makinde dahada beyazdı,yumuşatıcının kokusu uzun süre gitmiyordu bence eski makineler daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?