çamaşırlarla başım dertte :(

Gömleklerin koltuk altlarına,yakalarına eğer kirliyse manşetlerine prill döküyorum biraz fırçalayıp öyle atıyorum makinaya 60’de yıkıyorum beyazlarımı,tüller için de 1 ymk kaşığı toz şeker ekliyorum deterjan gözüne.
Deterjan olarak beyazlar için perwol bazen de ariel dağ esintisi toz..leke filan kalmıyor

Eğer gömlekteki lekeler eskiyse ilaç olan aspirini ezip suyla karıştırıp lekelere sürüyorum bi gece kenarda bekletip ertesi günü yıkıyorum bu da iyi sonuç veriyor.

Bebeğim için friendliyin leke çıkarıcısını kullanıyorum, tazeyken leke müthiş sonuç veriyor.

Merhaba. Benim çamaşırlarım hep temiz kokar. Leke de kalmaz. Özel bir şey yapmam...

Yumuşatıcım pembe şişeli yumoş. (Yabani orkide&Yasemin) Hiç değiştirmedim. Diğer yumuşatıcılarının kokusunu sevemedim. Zevkler, renkler farklıdır.

Günlük renkli ve siyah kıyafetlerimi Ariel toz ile yıkarım.

İşyerinde ve dışarıda giydiğimiz kıyafetleri, ve tüm beyazlarımı Alo'nun turuncu şişeli sıvı deterjanıyla yıkarım. Beyazlar ve renkliler için bu. Ben çok memnunum bu deterjandan. Çamaşırlarım hep misssss kokar...

Çamaşırları, makine bitince hemen çıkarıp asar, kuruyunca da aynı gün ütülerim. Beklediği zaman temiz kokusu kaybolmaya başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…