- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
- Konu Sahibi 1cilek1karamel
var mi peki memnun kaldiginiz?Marka değiştirmekte fayda var. Bazı beyazlatıcılar iyi sonuç vermiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var mi peki memnun kaldiginiz?Marka değiştirmekte fayda var. Bazı beyazlatıcılar iyi sonuç vermiyor
Ben bulaşık makinası kapsülü koyuyordum normal çamaşır bölümüne.Evet evet deterjan gozune koyup en yuksek sicaklikta bos olarak calistirin.
Onuda duydum ama sirke kadar etkili olmadi hatta sirkeyle limontuzunu birarada koy herseyi sokup atiyor makinede mis gibi kokuyor hatta.Ben bulaşık makinası kapsülü koyuyordum normal çamaşır bölümüne.
Bir de sirke deneyeceğim teşekkürler :)
roll degilde deodorant kullaniyorum ondan kaynaklaniyor sanirim. ariel sivi mi toz mu peki? yumusatici zararli dedikleri icinde hic kullanmadim
Mutlaka denecegim tskler :))Onuda duydum ama sirke kadar etkili olmadi hatta sirkeyle limontuzunu birarada koy herseyi sokup atiyor makinede mis gibi kokuyor hatta.
Ben de hic beceremiyorum. Bi de bebegim var cicileri hep leke icinde.. herkes yok sunu yaptim bunu yaptim cikardim diyor ama .. biraz da tembelim ben. O kadar camasir suyuymus hemen citilemeymis ugrasmyorum acikcasi. Hem bebek kiyafeti bu ne ozonu.. valla ciktigi kadar. Giydiriyorum oyle
Koku meselesinde sunu diyebilirim. Bi ara benimkinde igrenc islaklik mi desem tuhaf bi koku kaliyodu sanki kirli camasir gibi igrenc biseh kokuyodu. Makinaya sirke doktum 1bardak. 90 derecede bos calistirdim ..ondan sonra da her yikama sonrasi agzini acik brakip, deterjan gozunu de cikardim yuvasindan. Hava almasini icinin kurumaskni sagladim. Nispeten daha iyi kokuyo camasirlarim. Ha bi de disarda degil icerde kuruyunca kokular mis mis kaliyor..
Yumusatici cok zararli. Cunku molekuler bazda camasiriniz ile bag yapiyor ve cildinize dogrudan temas ediyor. Alerji, hatta ileri boyutlarda cilt kanserine bile sebep olabilir. Risk almaya deger mi? Dogrudan banyoda uzerinize dokseniz ayni sey yani.ben beyazlari en fazla 60da yıkıyorum ondami yanlis yapiyorum acaba? kokmasi benim icinde sorun degildi aslinda ama simdide yikayip kuruttuktan sonra bir bakiyorum sanki hiç yikamamisim gibi geliyor.Yumusatici bende hic kullanmadim ama arkadaslarda kullanin yazmis
Maalesef benim makinem de Bosch ve yıllardır koku problemini ben de yaşıyorum. Annem gece çamaşır yıkatır, sabah asar; çamaşırlar mis gibi kokar. Benim çamaşır makinede 1 saat beklese nemli kokmaya başlar. Ben çareyi çamaşır yıkanır yıkanmaz asmakta buldum.yeni daha 2 aylik bosch markasinin kurutmasiz olan son çıkan modellerinden biri. 2 saat 45 dk yikamayida denedim 1 bucuk saatte denedimnl sonuc yine ayni maalesef
aspirini bende arastirdigimda gordum ama hic bilgim yok onunla ilgili nasil bir sey oluyor camasir kuruykenmi ustune uyguluyoruz?koltukaltı lekelerinin oluşmaması için black-white deodorantlardan kullanın (benimki nivea çok memnunum asla iz yapmıyor.
yaka ve kol kirleri için aspirin sıkıp öyle atın makineye,
giysilerinizi günlük değiştirin, fazla kirlenmesinler, uzun süre giyilen/kullanılan şeylerin kir içine işliyor.
beyazları 60 derecede, renklileri 30 derecede yıkıyorum.
beyazlar için toz, renklilere sıvı deterjan kullanıyorum.
yıllardır giydiğim beyaz bluzlarım/gömleklerim dün alınmış gibi bembeyazlar.
evin icinde kurutuyorum mesela annem kuruttugu zaman o odaya girdigimde cok guzel kokardi yada nevresimleri yataga serdigimde cok severdim ama bende hic olmuyor yumusatici bende kullanmadim hic simdide kararsiz kaldim kullanma konusundaBen de son zamanlarda kokunun kalıcı olmamasından şikayetçiydim yumuşatıcı kullanmak zorunda kaldım. Bir kaç senedir kullanmıyordum..
Bir de çamaşırları nerede kurutuyorsun? Eğer kışın dışarıdan hava gelecek şekilde kurutuyorsan isli koku yapışıyor. Ben kurutma makinesi aldığımdan bu yana rahatım..
deterjan icin hangi marka onerirsiniz pekiAz çamaşır+beyazlarda 90 derece+sıvı değil toz deterjan+kurur kurumaz çamaşırları katlayıp koymak. Tavsiyelerim bu kadar, inşallah işe yarar canım
toz deterjan icin hangisini onerir siniz peki? renkli ve siyahlar icin bende perwoll sariyi kullaniyorum ama yine kokmuyor isteDeodanratta yapar sarartmayanlardan alın gidin kozmetikçiye söyleyin siyahı beyazlaştırmayan beyazı sarartmayan versin.
Rossman varsa yakınınızda küçük paketlerde leke çıkarıcılar var deterjanla birlikte yıkarsanız eski kurumuş yerleşmiş sararmalarda geçer fiyatıda komik bişey 1-2 lira.
Toz deterjan alın beyazlar için. Tozu 60 90 derece kullanabilirsiniz ama sıvılar 40dereceden sonra temizlemek yerine pişiyo geri dönüşümsüz lekeler bırakabilir.
Renkliler ve siyahlar içinse sıvı alın perwoll olabilir. Onunda sarı altın rengi olanı var tüylenmeyi önlüyo ve gerçekten yumuşatıcısız bile yumuşacık yapıyo çamaşırları.
Makinanızda kalıntı varsa veya makina deterjan seçiyo kumaşa uymayan deyerjan kullandıysanızda koku olur.
Benim renklilerim bir dönem kokuyodu makina 6aylıkken başladı meğer içerde hep deterjan kalmış bir şişe sirkeyle enuzun programda enyüksek ısıda çalıştırın dedi servis ogün koku bitti.