Çamaşırlarınız için hangi marka deterjan kullanıyorsunuz ?

bingo kullanıyorum ve memnunum...

renklilere ayrı beyazlara ayrı almayı hiç düşünmedim
zaten büyük paket alıyorum ikisi ancak kalabalık eder...

beyazları attığımda makine suyunu alıp az ısınıncaya kadar bekler sonra durdururum...
öğle baya bekler...
sonra açarım işlemi bitirir...

renklilerdede eğer aşırı kirliyse az bekletirim...
özellikle renklilerde çok memnunum rekliler için özel deterjan almamama rağmen solma hiç olmuyor...

birde eşim işi gereyi devamlı açık mavi gömlek giyer onlarıda beyazlarla yıkarım...
gömlekler eskiyip yırtılana denk hiçbir solma ve leke olmaz...

Son düzenleme:
beyazlarım bembeyaz olmuyor grileşiyor napıcam bilmiyorum soda kullandım az bişe farketti belki yıkama sayısı arttıkça beyazlık da artıcaktır bilemiyorum.. çamaşırlarınızı kaç derecede yıkıyorsunuz????

sıvı deterjan kullanan varsa marka ve memnuniyet durumu hakkında bilgi verir mi???

Ben konuyu biraz hortlatiyim :KK53:
Simdik ilk evlendigim zamanlarda 2013 senesi persilin kapsullerinden kullaniyodum cokda memnundum leke cikarma olsun beyazlarimi grilestirmeme olsun iste meraktan olcakki sunuda deniyim bunuda deniyim diyerekten bicok deterjan denemis oldum suan da da omo kullaniyorum fakat beyazlarim grilesmeye basladi bende soyle bi arastirmaya koyuldum daha once memnun kaldigim marka ariel ve persil oldu rinso kullandim bingo kullandim alo kullandim ozellikle rinso ve bingo hic leke cikarmiyorlar hic memnun kalmadim alo leke cikariyor fakat beyazlarim cok grilesti omo da oyle hele hele renkliler icin olan deterjani bile renklilerimi soldurdu hep :( elimdeki omo bitince persile donucem tekrar sivi deterjan kullaniyorum ve cok memnunum persil sivi kullandim ilk persilin sivilari cikti zaten ilk denedigim marka persil olmustu sivi deterjanda sonrasinda ariel denedim bu iki markanin sivilarindan baya memnun kaldim.. omo da iyi bir marka ama zamanla beyazlarimi cok grilestirdi renkliler icin olaninda sorun yasamadim perdelerim bile gerilesti gunesliklerim sadece guneslikleri tek basina yikiyorum zaten ve grilestiler omodan degildir dedim ama yok bence omodan cunku ben bunca zamandir persille yikardim perdelerimi ozellikle beyazlar icin persil alirdim hep ve hic bi sikayetim olmamisti nezaman ki perdelerimi omoyla yikadim goruntu hic hosuma gitmedi :( hic memnun kalmadim hiic bu omo dan :olamaz:

Back
X